Ukinuti popularne

1. И све популарне икада да се обришу!

2. Ja opet da ponovim, odabrane na naslovnu zajedno sa popularnim, ali popularna da bude tek sa tipa 50+. Taman da ne može da se namešta, a ako je popularna, ima to stvarno i da bude.

Do uvođenja popularnih je bilo po dve-tri definicije dnevno koje prebace ovaj skor (jer su najnovije bile posećenije kada si imao odabrane i najnovije, a sada postoje tri grupe definicija, naravno da nećeš kliktati na tek treću opciju), tako da ne pričam napamet.

3. ali popularna da bude tek sa tipa 50+

Није проблем да се направи 50 дуплих.

4. Pa dobro, to je već vredno ozbiljnog priznanja. I uputa.

5. Vi i dalje drvite kurac o ovome, a problem je od početka samo jedan. Ništa ne čitate.

6. Popularne treba da budu sa skorom 2+ ili +2, kako god. Toliko se realno čita a i onda bi skoro sve otišlo u popularne a samo popularne se čitaju i onda se sve čita i tu je posećenost i lova i pičke i obrazovanje i jahte i kokain.

7. Ja imam jedno revolucinarno rešenje.
    Uvesti tab "najnovije" i onda....ček ima bre to...
    http://i61.tinypic.com/23wm93a.jpg

Kada kliknete na taj tab idete automatski na najnovije napisane definicije. Treba onda da je pročitete i ocenite.
    Znaćete da ste u delu sa najnovijim definicijama jer piše to, a i pobeli "najnovije" kad ste tamo.

8. Ja sad stisnuo i više ne hrčem

9. Читао сам пешес дана заредом и не могу више. Кад будете писали боље читаће сви. Не може на силу.

10. Kapacitet kenjanja na ovoj temi je prilično impresivan. Imate milion postera, defki i reakcija za ocenjivanje. Ima forum. Ima čet. I opet ne valja. Šta vi hoćete koji kurac? :(

11. Postoji i revolucinarno rešenje za to ako ti se ne sviđa sadržaj. Vukajlija je obezbedila svojim korisnicima mogućnost da sami kreiraju sadržaj.

http://i59.tinypic.com/wkr72h.jpg

12. Kapacitet kenjanja na ovoj temi je prilično impresivan. Imate milion postera, defki i reakcija za ocenjivanje. Ima forum. Ima čet. I opet ne valja. Šta vi hoćete koji kurac? :(

Odličan sajt. Ja to isto kažem. Samo treba koristiti dostupne opcije.

13. Odličan sajt.

Vidi ga, samo što ne progovori :)

14. Naravno, ukoliko se trenutno ne osećaš kreativno, slobodno možeš da posetiš čuveni Vukajlijin čet

http://i58.tinypic.com/2gxhe1v.jpg

15. Da bre, što je mnogo - mnogo je.

16. 41 одабрана?

42. Napisao sam defku malopre pa zbog toga :)

17. ja imam 43 čini mi se, otprilike 20 su neopravdano odabrane :)

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.