Ukinuti popularne

1. koliko je ljudima banja,kada im problem oko nekog sajta najveci koji imaju.

2. Ukinuti Uslovi korišćenja VUKAJLIJA.COM servisa!

3. Zašto mi je obrisana definicija/poster?
    Zašto mi makar ne kažete razlog brisanja?
    Ali ima toliko lošijih definicija/postera za brisanje!
    Ko su moderatori i zašto oni da odlučuju o brisanju?
    Zašto postoji ograničenje za pravljenje sadržaja?
    Da li je ograničenje za sve isto?
    Kako da promenim šifru za nalog?
    Kako da promenim nadimak (username) na sajtu?
    Kako da obrišem nalog?
    Kakvi mi to poeni trebaju za čet i forum?
    Zašto su ti poeni neophodni?

4. Čuo sam da se Loksi obesio koliko si ga jako zajebavao.

5. Обрисао је све дефиниције, то му је горе.

6. Bila nekako gotivna ta bela Vukajlija. Ja se prvo šokir'o, ali posle sam je zagotivio.

7. Ja kažem da se vrati.

8. To će nam kuću ogradit.

9. U dilemi da li da otvorim novu temu ili da malo nekropostujem, odabrao sam ovo drugo, a razlog je, po meni, dramatičan: Danas, tačnije u ovom trenutku, na naslovnoj strani se nalazi ukupno 8 (OSAM) "popularnih" definicija, dakle, manje od jedne cele strane. Poslednja popularna je napisana pre ravno 45 sati. To znači da su nove definicije u poslednjih dan i po toliko malo čitane da ni jedna nije uspela da dobaci do tih famoznih +21 ili koliko je već potrebno za popularne. Ako ovo nije zvono za uzbunu i za ukidanje govna zvanog "popularne", odnosno drugačijeg rasporeda objavljivanja na naslovnoj ili makar promene skripte za odabir popularnih, ja ne znam šta je.

10. Оно, ја ионако никад нисам ушао у популарне, нити ћу, тако да ми је свеједно мање-више.

11. I meni je zasmetalo ovo što je Advokado istakao. Najverovatnije će na kraju biti kombinacija popularnih i odabranih na prvoj strani. U tom slučaju, kriterijum za ulazak u popularne bi trebalo dodatno pooštriti. Videćemo još šta će i kako biti.

12. U tom slučaju, kriterijum za ulazak u popularne bi trebalo dodatno pooštriti.

И овако у популарне уђе једна дефка на дан, два дана... замисли да имаш једну популарну недељно. Смориле би и бога и народ.

13. тешко сад са 21+ било шта пролази. да би прошло као пре пар месеци треба да се спусти на 18 или 19. Реално...

14. realno, sa 21+ već nije devojka nego baba.

15. Dok nisu došle popularne mogu reći da sam čitao. Otad, ništa, slabo posve, iako sam počesto bio u popularnim. Meni se čini da je došlo do preventivnog udaranja minusa da bi se na neki nači rukovodilo popularnim. Uostalom, ako se navedeni sistem ocenjivanja i rangiranja ne promeni, ljudi neće imati motiv, to je definitivno.

16. Дефиниција која не уђе у популарне у већини случајева као и да није писана. Истина да тако осредње дефке имају мање пажње, за разлику од квалитетних које дођу у први план. Колико има квалитетних види се на првој страни. На прсте. Од данас - једне руке.

17. Укинути бре начисто, оћете курац да се богатите овде намештањем.

18. Zbog jebenih popularnih više i niko ne piše defke, zato treba ukinuti i popularne i defke.

Što ste pisali- pisali ste, eno vam posteri i reakcije pa se jebite.