ukinuti popularne moramo. Kvari sajt.
Imam ih i ja dosta. Recimo da mi je 20-ak neopravdano odabrano, a 60-ak bi trebalo da budu, a nisu, hehe.
Ja nemam ni jednu defku a ne zalim se.
eh, a pre tri godine sam čekao odabranu ili sedmicu na lotou sa otprilike jednakim entuzijazmom... milost Gospodnju sam molitvom lakše dobio nego prvu štiklu ovde :)
Poslo me Putin da vam prenesem da ukinete popularne ili će od Vukajlije da napravi sajt za kinesku robnu kuću.
Ne zezam se.
Ја да сам коментарисо ко ви имо бих седамдесет.
ti da si pisao kao mi imao bi sto
Meni da niste banovali svih 70 naloga joke oke sad bi mi sve sto bih izbacio bilo u popularnim.
meni su komentari mnogo pomogli u životu.
па де је вама тих сто кеке
Nismo četovali, kad već mora da ti se crta.
Ja pročitao "Ukinuti postere" i odma krenuo da napišem ZA lolo
Четовање је најбољи део Вукајлије!
ЕДИТ УКИНИМО ЧЕТ!!!!!!!!11111111
реално чет једини ваља
Na četu ne postoji autor koji bi sve da je 2000 defki napisao, stigao do 20 mesta.
Edit: Pa čak i da je komentarisao 23 od 24 sata u jednom danu.
С обзиром да су на чету само квалитетни аутори, са тим бројем дефиниција би прејебали све вас коментаторе и држали би првих 30 места.
Najbolji autori su oni koji samo šalju PVT, nemate pojma.
Velika šteta što niste onda. Doduše ti jesi dobar autor, ali 95% ljudi sa četa ne bi znalo ni 'de tačka ide.
jel leba jedete od vukajlije?
Џони, не причамо о чету "чекаоница" хахахах
Did you mean Vukajlija?
Google · 17. April 2015.
ukinuti popularne moramo. Kvari sajt.
Imam ih i ja dosta. Recimo da mi je 20-ak neopravdano odabrano, a 60-ak bi trebalo da budu, a nisu, hehe.
Ja nemam ni jednu defku a ne zalim se.
eh, a pre tri godine sam čekao odabranu ili sedmicu na lotou sa otprilike jednakim entuzijazmom... milost Gospodnju sam molitvom lakše dobio nego prvu štiklu ovde :)
Poslo me Putin da vam prenesem da ukinete popularne ili će od Vukajlije da napravi sajt za kinesku robnu kuću.
Ne zezam se.
Ја да сам коментарисо ко ви имо бих седамдесет.
ti da si pisao kao mi imao bi sto
Meni da niste banovali svih 70 naloga joke oke sad bi mi sve sto bih izbacio bilo u popularnim.
meni su komentari mnogo pomogli u životu.
па де је вама тих сто кеке
Nismo četovali, kad već mora da ti se crta.
Ja pročitao "Ukinuti postere" i odma krenuo da napišem ZA lolo
Четовање је најбољи део Вукајлије!
ЕДИТ
УКИНИМО ЧЕТ!!!!!!!!11111111
реално чет једини ваља
Na četu ne postoji autor koji bi sve da je 2000 defki napisao, stigao do 20 mesta.
Edit: Pa čak i da je komentarisao 23 od 24 sata u jednom danu.
С обзиром да су на чету само квалитетни аутори, са тим бројем дефиниција би прејебали све вас коментаторе и држали би првих 30 места.
Najbolji autori su oni koji samo šalju PVT, nemate pojma.
Velika šteta što niste onda. Doduše ti jesi dobar autor, ali 95% ljudi sa četa ne bi znalo ni 'de tačka ide.
jel leba jedete od vukajlije?
Џони, не причамо о чету "чекаоница" хахахах