Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Ne sanitarni. Ja volim da čitam i pišem defke, pa mi to dođe kao rasterećenje.
A je l' ti jedeš leba od postavljanja tog jednog te istog pitanja već nekoliko godina i da li misliš da si kul lik zato što postavljaš to jedno te isto pitanje non-stop?
hehehe nadam se da ne, mada ko zna kakvi se autori tamo kriju :)
Tamo je Tufer Šmrc glavni :)
nemoj dzoni da se vredjas.lepo je sto pamtis...
kapiram da je zivot banja.jebes sve,nego oce mi biti definicija plusirana 20 puta,to je frka.
hehe ne vređam se, nego uvek uletiš sa tim pitanjem :)
Inače možda bi trebao da napišeš defku sa tim naslovom.....
pisi brate.vugla mi ko ciganjski lonac. ;)
Овде си ме смртно увредио и тужићу те Ели, знаш да онда нема фудбалоа 3 недеље лоло
Viš Bruse ko što si ti čekao odabranu ko ozebo sunce tako sad čekamo Pseto i ja. Nemoj da se patimo ko ti što si se patio. Odabiraj nešto lebac ga jebo.
Da bi konstatno dobijali odabrane morate biti član partije.
:slika čoveka kome iz džepa viri zelena knjžica i neki brka na njoj:
Ти и Псето намештате популарне, доста вам је.
Viš Bruse ko što si ti čekao odabranu ko ozebo sunce tako sad čekamo Pseto i ja. Nemoj da se patimo ko ti što si se patio. Odabiraj nešto lebac ga jebo.
Не шлихтај се бем те, разочаравате ме кукањем за одабиром. Јесте лепо кад ти одаберу нешто, али сачувај достојанство мало.
Dobro i Pseto ume da pise (sta sve necu zbog fudbala raditi).
Pišete moga hahahah
Ти Боксеру и Псето сте били одабирани често једно време. Тако то иде, кад те се сете, онда одаберу пар комада у кратко време и ћао. Касније можда опет за годину-две.
Pisanjem se ne jebe hahaha
Ај нека неко буде реалан, па у популарним су Џони, онај Рокипадре или како већ, нессс, иронични и контраверзни и онај што пише примере као скечеве у курсаџијама од 18 милиона карактера, и ту се промува још неки аутор.
Популарне су се претвориле у коментарисање поменутих аутора једни другима на дефкама, "насилно" терање у популарне, зилион дуплих да се то поспеши..а резултат тога су оне бљузгаве километарске дефке који месецима заокупирају популарне, због којих је половина аутора престала да пише а друга половина која никад није ни писала престала да посећује сајт.
Ето, то је истина и сви то знају, сад што се сви шлихтају једни другима, у неком су грчу да кажу било шта да не наруше потенцијални плусић или недајбоже одабрану дефку, је посебна прича.
Уздравље људи.
serem vam se na definicije šekspirovci i narodnoepski pripovedači
ukinuti popularne
Такое.
Нисам био у фазону да спомињем ал кад је већ Бохор рекао...