Ukinuti popularne

1. хахахах дауда банован

а шта ћемо са осталим контраверзним ликовима?

2. волим овакве теме на форуму ♥

3. Koliko se secam i vlasuljar i dzoni su tada banovani.

4. Ali dolaziće novi autori. A to je bitno zar ne?

Redizajn jebeni i android aplikacija će nas spasti, kad kazan vidi da od ovoga nema leba više on će samo da nas isključi sa aparata za održavanje na kojima smo sada.

5. Kaži mi da nije odabrao Kurajberima defke kao svadbeni poklon?!?

Ne, odabrao sam ih jer su bolje od svega što si ti napisao, a namerno ih nisam odabrao ranije, već zbog naslova (ako se uopšte sećaš) sam čekao trenutak. Uostalom, još dosta definicija čeka na odabir kod mene baš određeni trenutak, a odavno sam ih "ozvezdio".

Kurajberu odabiram premalo (mislim dve otkako sam mod) s obzirom na količinu kvalitetnog sadržaja kod njega i trudiću se da to promenim, posebno sad kad si mi već skrenuo pažnju. Vidim da ovde nema potrebe da mi bude neprijatno zbog bilo čega.

6. Deo nekakve uzajamno lajkerske ekipe. Možda i dupli.

nagađam da ni za ovo nemate argumente već ste nasumično banovali neke nebitne naloge. koe profitirao od tih pluseva dijeljenih sa ovih naloga?

7. koe profitirao od tih pluseva dijeljenih sa ovih naloga?

Piše ti.

8. Неће бре бити повећана читаност ако су дефиниције незанимљиве. Ај сад ако оће неко да ме демантује, нека ми окачи неку нову дефиницију за коју мисли да може да насмеје до суза било кога.

9. ti Brusi naravno da budeš prvi hihihih :+)

Jes' kurac, Straja je specijalan slučaj, a sa Dogom ja ne mogu da se merim ni u ludilu. Meni je bilo dovoljno da budem u prvih deset, ostatak do trojke sam prešao zbog čiste zajebancije u vreme kad je to još bilo moguće. Ladno mi je svejedno da li je Džoni ispred mene ili ne jer je čovek u RL bolji od pola ljudi koje fizički poznajem.

10. pa da. nemoj da imaš kompleks, samo odabiri. a ovaj vrhunac patetike neću komentarisati.

Ne, odabrao sam ih jer su bolje od svega što si ti napisao

dugo gluplji argument nisam čuo hahah kakve veze ja imam sa njihovim definicijama? jesam tražio da meni odabereš možda?
    istina je da si birao definicije po prijateljskoj vezi, stidi se dupeta kada obraza nemaš

11. Ma jebeš čitanost bre.
    Kako ne razumete da uopšte nije bitna čitanost nego posećenost. Što je manja posećenost to su veće šanse da se ugasimo.

12. Дефке обрнуле круг, исто као и у музици, све је написано. Најбоље је да се бришу старе дефке.

13. Slažem se, evo na primer, da se obrišu sve koje nemaju +35 razliku...

14. Milos-88

Koliko se secam i vlasuljar i dzoni su tada banovani.

Рихин коментар ме навео да другачије схватим, моја грешка онда.

15. Ladno mi je svejedno da li je Džoni ispred mene ili ne jer je čovek u RL bolji od pola ljudi koje fizički poznajem.

Možda... I ja imam taj osjećaj da je mnogo dobar lik kao što već rekoh ali u poređenju sa tobom... Ha!

Ja mislim da treba da ide rang lista:

#1 Brusi
    #2 prazno
    #3 prazno
    ...
    #8 prazno
    #9 Đani Kurajber
    #10 Pazl

EDIT: Ja mislim da ovaj način šupkanja najbolje pali kod tebe :+)

dugo gluplji argument nisam čuo

+2014 sa sve Hristovim mukama

16. gde je sad onaj GUGUTKA da vam napise da se ne svadjate vise???

17. Не, само их преместити, да одабране буду на насловној.

da, jebeno ih premestiti, ne znam zašto su se već na početku kurčevo našle ispred odabranih :)

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.