Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Може, али број оцена не говори о квалитету.
Ne mogu da verujem da se ovde i dalje raspravlja o ovome, lolčić.
A ko može da govori o kvalitetu ovde kad smo svi različiti, ja brišem samo očigledna govna, sve ostale prepuštam sudu ostalih autora pa brišem kad su u minusu.
Milos-88
Koliko se secam i vlasuljar i dzoni su tada banovani.
Рихин коментар ме навео да другачије схватим, моја грешка онда.
Griješiš Miloše, griješiš.
Kakav je ovo bag sa vremenom jbt. Svima različito, a moj post prebacio deset minuta ranije.
E moj brale kakav ovo sajt postaje krute jebo. Nisam oduševljen.
Управо сам схватио да сајт уништавају модератори, бришући дефиниције које могу да засмеју било кога.
Još nije kasno da se neko pobije u ovoj godini... sutra do 23:59:59 zadnji rok da se nešto učini. Prekosutra ću da se ulogujem i otpočnem novi post: "Kao što sam i prošle godine govorio..." lolo
Значи остаће жив Галатасарај, а биће обрисано нешто опширније и лепше написано само зато што има скор 7:2?
Ako to učine poradiću na tome da se ukine sajt. Nemam velike mogućnosti u tom delu ali...
Šteta...
+1
Moguće, mada mogu modovi da provere.
Odaberite mi poster, bice dobrih komentara.
http://vukajlija.com/zabava/posteri/655221
Ово са популарним је срање, сама реч "популарно" потиче од речи "популус" што значи људи, народ, становништво или маса, а маса је наравно увек и по правилу глупа и неписмена појава и као таква смеје се форама Вукашина Голубовића и Милорада Мандића Манде, па јој не треба препустити креирање укуса и метастазирање по сајту, већ је уређивачком политиком сасјећи укорену.
Deco.
Neće, vidiš da je u plusu :)
UKINUTI REPUBLIKU SRPSKU
UKINUTI EVROPSKU UNIJU
UKINUTI PDV
UKINUTI DEFINICIJE