Сајам Нарцисоидности

1. @tigre rekoh ti da volim
    sale samo sam ja najlepsa pitaj tigra
    sosu- avatar ti govori suprotno :*

2. Jano, muškarac koji ne misli da si najlepša nije hetero ;-))))

3. Jano, nemas sanse :PPP

4. RD
    :skinula japanke i klanja se bozanstvu RD-u:
    Ti si
    najbolji
    najlepsi
    najmudriji stanovnik sela vuke.
    Ti si musko savrsenstvo zbog ovog posta gore!
    Tigar je objasnio :)))))))))))))))))))))))))))0

5. RD, znaci da je treba da se zapitam kakva je moja seksualna orijentacija!? :)))

6. Johnny Castle, ili to ili si slep kod očiju :-)))))

7. Prije da sam slep :))))

8. Zaslepila te je njena lepota :-))))

9. Eh... da sam bar bio u prilici da vidim tu lepotu... :))) Zaslepile su mene mnoge lepote :)))

10. Само основне особине: леп, паметан, презгодан, супериоран, секс машина, макро, жиголо, врбује ме Вивид, али се још нећкам...

11. :*
    nja
    Ja i moje nove cizmice HA

12. Jutros sam se obrijao posle "praznične pauze"...Imao sam šta da vidim u ogledalu: Joj, lepote!

13. Tigre
    Mora te zamolim da se tornjas s moju temu kad nemsa nista pametno da zucnes :))))

14. Kako je lepa ova Jana... sramota me i da je gledam kakva je lepotica :)

15. Jano da si stvarno tako ekstra ne bi imala potrebe da ubjedjujes ljude okolo, vidis kako se ja ne hvalim a najzgodniji sam :)

16. Hladisa sine
    sikter :))))

17. Stvarno, Ledeni, mog'o bi da promeniš nick u Hladiša. :D

18. Šmekala me u kafiću malopre jedna crnka, mora da je to bila Jana ;-D

19. Tigre ja ne smekam
    Ja napadam :D

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.