Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Kakva je ovo igra? Da li su igraci ove igre jedaci govana?
Ako zelite da podelite svoj referal link, ko i ostale picketine, mozete to uraditi ovde.
registrovo sam se preko tvog linka, kako da ratujem sa siptarima?
е-сими добар?
da li si za hot chat?
recimi kako da ratujem sa albancima, reko si da je kopija stvarnosti?
molim bez spema na mojoj temi i odgovarajte na postavljena pitanja.
Pa i ovde kao na erepu Poljaci i Mi najjaci, mi osvojili ova gomna oko nas i tako....
Још једна занимација за напаљене клинце што слушају Синдикат.
A glavna fora za privlacenje igraca im je to da smo osvojili Hrvate i Albance, ili da ratujemo sa njima i da im treba bas tvoja pomoc...
Kolika bih mi bila plata kad bi igrao e~sim?
I jel mogu da se privedu tamo neke kurve da se jebu?
El bi me banovali kad bi svim kroatim slao u pvt pesmicu o svetom savi i svetom duji
e-sim n-srbi
јел могу тамо да изигравам кајзена и идем на вукајлију, одабирам дефиниције, да ме боли курац за сајт
реко си да је копија стварности