Напишите неку комичну лаж о аутору изнад 10

1. Predražinjo je navučen takođe... fizički :p

2. mindž i pridržinjo tajno hotuju

3. Đavolica je troglava aždaja iz pećine, koju je savladao Vitez Šeki Turković

4. ming je dotični vitez, hvala ti šeki:))

5. Šeki je napravio paprikaš od aždaje

6. tasmaninski nije brijao brkove do četvrtog srednje...pušto mlečne..

7. ming je ubrzo nakon konzumiranja iste -crko, bog da mu dušu prosti..

8. TĐ zna da je meni nadimak iz detinjstva Šeki :)

9. pridržinjo kad se upoznaje sa novim ribama umesto šeki kaže tuki

10. Peđa je jeo sa Mingom zekino otrovno meso

Đavolica je oživela u našim želudcima

11. Pridržinjo je izdao svoj parfem "Pridrž' me" i za leto sprema podnotu "Pridrž me - summer edition"

12. dlz već čeka u redu da kupi pridrž parfem

13. Đavolica se pridržava za litraču, i ne pušta je

14. Mindžov omiljeni parfem je "Opijum" YSL.

15. dlz se ponudila da peva mingu na svadbi

16. Zloća se parfemiše isključivo kada treba da krene na pijac'...

Đavolica trenutno upravalja MInG-om 29 :)

17. ming se sprema da kidnapuje zloću, ma samo zbog parfema, ništa drugo:)

18. Đavo me nagovara da silujemo Zlu

19. minga neće da siluje on je ubeđen da je dovoljno šarmantan da će sama pasti

20. Đavolica je pala na Klerk Gejbl-ovski šarm moćnog Minga

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.