Prijava

FEDEREEEEEEEEEEEEEER <3

Stavljam sutra tikete što odigram.

Који ће вам курац јебена посебна тема кад већ имате једну за тенис која је једва 300 постова скупила за два месеца? Јебо вас тенис бре, не могу да верујем да се људи и даље ложе на то говно педерско.

Ma kakve prognoze, zna se ko pobjeđuje, Serena, pogotovo što je prošle godine onako pobjesnila kad je izgubila od svoje učenice, nikad joj nije oprostila, ne pozdravlja je, prekinula svaku komunikaciju.

Ali, ozbiljno sad. Nema ko, Azarenka je slabija puno nego što je bila 2012, ove je već uspjela da izgubi od JJ set, Sharapova se vratila tek ove godine poslije pauze.
Li Na je tehnički dosta unaprijedila svoju igru, izlazi puno na mrežu... Ali sve je to slabo.

Ostale ne vrijedi komentarisati :)

Nisam na to mislio, nego ovako prognoze usput...za svako kolo..šteta za Pironkovu ima zajeban žreb...šta misliš za Muguruzu dokle će dogurati, igra odlično (kao i Pironkova)...da joj nije bilo povrede sad bi u top 10 bila :)

Uginite svi do jednog.

ЂОКОВИЋ БРОЈ ЈЕДАН, САМО НОЛЕ ДО ПОБЕДЕ

јебо вас тенис више, где год да погледам-тенис. аупичкуматерину

Nole nije izgubio mec otkako se verio. S druge strane, Rodzer nije osvojio ni posluzavnik otkako se ozenio. Zakljucak se sam namece.
Nole prvi favorit, osvaja sa verovatnocom 70%. Drugih 30% ide Del Potru. Rafa malo cistio organizam od dopinga, nece daleko dogurati, kao sto skoro nikad ni ne ucini na AO. Mari govnojedac cetvrtfinale plafon plafona, Rodzeru dete na putu - sto je za mene prilicno sokantno, jer to znaci da je ONO jebo dvaput! Jos prvi put ubo blizance, imao savrsen izgovor za buducnost. Enivej, Rodzer nema sanse da prodje dalje od polufinala, trenutno mu je i to uspeh.

daj dzanki sta si odigro

Nadal "čisti" Tomića u prvom kolu. Koji jebeni tomić? Delpo mu poklonio 4 gema.
Đovak lagano do finala.
Serena lagano do titule.

Pezose nije to fudbal pa da gledas tabelu i da odigras lolo...treba se videti za svakog igraca da l' vuce povredu...formu...h2h (ako su igrali skoro)...i tako...i sto je glavno...probati da se izvali da li bira servu ili prijem...tu leze pare :D

Posle idem do kladionice. Ostavicu tikete ovde.

ajde daj zlojave, da osiromasim roditelje ako je to moguce haha

kakve serve jbt, kakve veze to ima sad?

Što ova tema nije obrisana do sad?

Ja ovako zamišljam medvedića kad gleda tenis
http://www.youtube.com/watch?v=w0omiaHtyn4

Dusane, baba je luda skroz. Ha,ha,ha.
Da nije tvoja baba?