Conga nije glup Conga se sprda...nesto kao Monfils ima potencijala svakako ali neiskoriscen potencijal 100%...a ne kontam zasto mislis da su Isner i Berdych glupi...Isner nije glup nego igracki limitiran jer ima samo servu..a Berdych ima sasvim solidan ranking s obzirom da nema neki udarac ili nesto sto se istice...sve je to nekako ujednaceno...znaci nema neko veliko oruzje :)
Ne mogu zenski tenis smisliti nikako...vise se fokusiram na muskarce cele godine...tu ipak vece leze pare..zene eventualno par igracica..tu je medvedic za zene lolo :D
EDIT: Valjda ce ovi retardi sa Eurosporta konacno da prenose muskarce, a ne zene...Mayer - Janowicz...necu da gledam Serenu kako unistava koga stigne ili tako neku...dajte pravog tenisa momci jebale vas zene koje niko ne gleda..pozz
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Conga nije glup Conga se sprda...nesto kao Monfils ima potencijala svakako ali neiskoriscen potencijal 100%...a ne kontam zasto mislis da su Isner i Berdych glupi...Isner nije glup nego igracki limitiran jer ima samo servu..a Berdych ima sasvim solidan ranking s obzirom da nema neki udarac ili nesto sto se istice...sve je to nekako ujednaceno...znaci nema neko veliko oruzje :)
Ne mogu zenski tenis smisliti nikako...vise se fokusiram na muskarce cele godine...tu ipak vece leze pare..zene eventualno par igracica..tu je medvedic za zene lolo :D
EDIT: Valjda ce ovi retardi sa Eurosporta konacno da prenose muskarce, a ne zene...Mayer - Janowicz...necu da gledam Serenu kako unistava koga stigne ili tako neku...dajte pravog tenisa momci jebale vas zene koje niko ne gleda..pozz
QUERREY ima retardiranu facu, a tako i djeluje na terenu, bivši TOP 20 igrač.
Mislio sam na sadasnje top 20 :P Ako cemo tako i Tipsarevic je bio top20 hahaha
I da...Medvedicu daj nesto da se igra od zena za sutra majku mu sta si se stisla... :))
HOT
http://images2.fanpop.com/image/photos/10800000/del-potro-tennis-10818871-399-600.jpg
A sto se tice Kverija klasicna americka skola, serva i jake razmene sa baseline-a...nista novo
Ferrer, Kerber, Na Li.
ne treba mi sad nista...pauziram ovu noc :) za sutra planiraj da stavljas nesto pratim na jace :D zene naravno lolo
Protiv Ivanovicke?
A? :D
Moguće, 50-50%
O cemu pricas ne mogu te skontati :D
O Ani, kako joj neće biti lako. :D
ma ko je jebe...bitno je sutra da se uzmu pare :D stavi sutra nesto od zena...mozemo i na pvt da razmenimo nesto i tako...da profitiramo oboje
...protiv Stosur koja nikad nije imala nekog uspjeha na domaćem grand slamu.
Pa nemam ništa osim ovog što sam napisala.
Možda Gaske, pošto Robredo vuče i neku povredu.
Dublove pretežno zaobilazim.
brateee...mislio sam sutra :D ne danas...tj. ne ovo sad :D
sutra...dimitrov i taj fazon
Daleko je to. :))
kako namestise Verdasko i Gabashvili sramno...ali neka, usrace ga Fedeks!