Погађалица - играмо у виртуелне мацоле

1. Nije Remac, nije Sos, nisam ni ja.

2. ja mislim da vas modovi zavlace i da stalno pisu 'nije, nije', a vi se palite. pa kako ne znate da provalite kao ja, u startu.

3. Samo sam čekao ko će da nas provali.

4. U jebote, a ja im uvek napišem istinu... dajte ljudi dogovor, dogovor bre, da ne ispadam ovde iz koloseka!

5. Odsad cete da se kunete u sve sto recete ili vam dzabe prica.

6. Znaci treba da pitamo Bruca: "Sta bi Agilni rekao, da li je ovu defku odabrao Smarko?", i tacan odgovor je suprotan od konacnog. Pa ja sam sjajan.

7. Ako se zakunem, onda je majkemi.

8. Ne postavljajte odabrane, ako nije prošlo makar 6 sati od odabira :)

9. Aj sad reci da nisi :)

10. Nisam, Kaizen je, lolo.

Ovo je prva defka na celoj temi koju sam ja odabrao, a i ona je postavljena, jer sam jedini tu u trenutku odabira. Biće da biram ili premalo, ili previše nezanimljivo :)

11. Druga defka Agi, prva je bila 'Je l' ti Bata Kan-Kan stilista'. Nego jel ovu Urad odabrao?
    http://vukajlija.com/stedite-struju-bice-restrikcije/50111

12. A jeste, bio je i "Kan-Kan". Ovu sam skinuo iz odabranih sad, prepisan vic...

Ovo jeste Urad.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.