Тражиш посао? Имаш диплому, а немаш где да радиш? Имаш знање, немаш коме да га даш? На правом си месту!! Отвори ову тему и придружи се најбољима

1. Поздрав

Милодарки, Пезосу и мени потребни озбиљни програмери са искуством за више пројеката од веб сајтова до апликација

за све информације се обратите Пезосу или Милодарци, а они ће мени.

шта чекате, сарађујте са најбољима одмах и данас

Сваки спем теме Брус кажњава баном од пет дана, само озбиљни постују.

2. Jel treba neko da donosi burek i jebe milodarku? Može i pezosa.

3. Не, хвала.

4. Jbg već sam zaokupljen sa nekoliko projekata mada bi mi kinta sa strane lepo lega. Pa me interesuje koliko bi zapravo moglo da se zaradi ili je ovde reč zapravo o nekom vidu usluge, možda neki procenti udeo vlsaništva po principu sherholdinga?
    Bez obzira osećajte se slobodnim da pitate za bilo kakav savet u sferi interesovanja, stojim vam na usluzi.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.