Prijava

veselko,svi oni su smesni u odnosu na valsinarba
valsinarb---razvaljivac nubovskih cmarina no. 1

Da, secam se Filantropofoba, dobar je bio. Dzimi je malo precenjen, a Cepam Atome podcenjen. Valdi, znamo da si dobar, al nisi morao sam sebe da stavis. Ali ako jesi, neka si.

"Cigan" potiče od grčkog Aigyptioi

Voleo bih da mi objasniš kako iz Aigyptioi potiče cigan. Ja ne shvatam, ali za sada ti verujem na reč. Mada mislim da si se malko preigrao i da si mislio na reč džipsi.

Ahahhaha, morali bi ljudi da me oslobode tih sranja sa Valderaom. Verovatno se čovek krsti iz bana ako prati ovo.

"Cigan" potiče od grčkog Aigyptioi
Voleo bih da mi objasniš kako iz Aigyptioi potiče cigan. Ja ne shvatam, ali za sada ti verujem na reč. Mada mislim da si se malko preigrao i da si mislio na reč džipsi.

Glupost. Džipsi potiče od Aigyptoi, što ih vezuje za Egipat. Naziv Cigani verovatno od grčke reči Tsinganoi. Da ne mudrujem
http://en.wikipedia.org/wiki/Names_of_the_Romani_people#Tsinganoi

Možda je mislio da je od Aigyptioi nastalo ono englesko gypsy... mada to nema neke veze sa domaćin nazivom za pomenute

Занимљиво како их Албанци зову

Albanian: jevg / gabel

ниђе везе

Мене више брине тз. тибетанско питање.
Шиптари су генерално добри људи. Велика Албанија!

A zašto se ne buniš što Nemačku ne zovemo Deutschland tj. Dojčland ili Grke Elines?

зато што је прихватљиво звати их било како за разлику од албанаца?

U srpskom, "Šiptar" je pežorativni naziv za Albanca. Kao kada bi neko na bosanskoj televiziji Srbe nazvao Vlasima.

глупост. неадекватно поређење. шиптари сами себе називају тако док срби себе власима не.

"Cigan" potiče od grčkog Aigyptioi što znači Egipćani

глупост. из авиона се види да нема везе с везом. размећеш се ,,знањем" о етимологији народа а лупаш.

и само се ми правимо паметни да је одједном сад то увредљив израз, а немачки цигојнер као није. само ми вређамо ако кажемо циганин на свом језику. то је сад као логично. да бесмислица буде већа, сами цигани углавном преферирају тај назив пре назива ром.

заправо, цигојнер јесте забрањени израз. не као нигер, али швабе се баш надркају кад неко каже цигојнер. цигане боле курац, они сами себе зови цигојнери, опет, као нигери у америкама. а за швабу су искључиво рома, односно синти

ето видиш. ајде сад ми њима да направимо посебан третман и тако их истичемо иако они то неће.

и то нигер је исто тешка бесмислица. сама реч значи ,,црн". реч ,,црн" на енглеском је дозвољено користити, док исту ту реч на шпанском није?! па чекај...

расизма нема само онда када се сви исто третирају и када су стварно сви једнаки а не овако да свако има некакав посебан третман.

Svi su zivi zasticeni osim ako si muskarac, srbin, punoletan, ne studiras, u radnom odnosu si i heteroseksualan si.

Бамбино негро!

Svi su Аzivi zasticeni osim ako si muskarac, srbin, punoletan, ne studiras, u radnom odnosu si i heteroseksualan si.

Да, ми смо Срби фашисти, Деретићи, радикали, необразоване будале и шта већ све нисмо. Ваљда си фашиста, ако превише волиш и величаш свој народ.

Albanian: jevg / gabel

Jebo te gabelj je albanska riječ hahaha

http://u.vukajlija.com/forum/teme/59400-valsinarb90-pusten-iz-ludnice-krece-sizenje?strana=2#post_2664233

EDIT: Post izmjenjen jer je možda bio uvrjedljiv.

Samo ću da kažem da si kreativna kao tvoje dosadne bradaje.

и зашто су душана спасојевића звали шиптар па се није бунио, а познато је да је био психопата и прави ђаво?

Kao kada bi neko na bosanskoj televiziji Srbe nazvao Vlasima. Reč Vlah sama po sebi nije uvredljiva i označava mnoge stvari (postoji čak i etnička manjina na Balkanu koji sebe nazivaju Vlasi), ali reč Vlah kao naziv za Srbina (pravoslavca) se smatra pogrdnim, uvredljivim i samim tim neprihvatljivim.

Многи мешају термин Влах са Власима из Румуније и Источне Србије. Стари Влах је планинска регија у југозападној Србији, у Рашкој области, био је део средњевековне Рашке, па су Рашани још у средњем веку често називани и Власима. Тај термин су преузели Турци после својих освајања. Турци су Србе подругљиво звали рајом и каурима, а термин Влах је био коришћен као турски званични назив за Србе. То сад ове потурице покушавају да вређају нас, односно своје православне претке назвијаући нас Власима.

И потурчени и покатоличени Срби мисле да некога вређа термин Влах када га упуте православним Србима. Као када би ми њих звали Италијанима или Швајцарцима. Логично је да се прозивамо, тако то иде код суседа. Него, нема тако аутофашистичког народа као што је српски.
Заиста је некада владала она изрека да је патриотизам последње утичиште хуља. У 21. веку, то уточиште хуља је глобализам, тзв. људска права и остале будалаштине. Буди педер, убица, дилер дрогом, органима, оружјем, педофил, некрофил, курва - само немој никада да будеш патриота, јер ће ти идиоти уденути Ј између `и` и `о`.