Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Kolko vidim nema ove teme a bilo bi dobro da postoji tema o ovom liku na forumu sa ovako dobrim zajebantima.
Jeste da je Anđa postao i dosadan ali ajde, možda bude još neka dobra epizoda.
Voleo bih da vidim više onih epizoda sa tri gosta kad se pred emisiju ubiju od alkohola.
-Danas gost Savo Milošević
Nije neki gost ali možda bar uvod bude dobar.
o kome je ovo tema?
ŠKK?
Koji je termin njegove emisije...nikako da uhvatim...sve gledam fazon kad naletim na tv-u...? I da, mogao bi manje da bude pijan...nekad
????????
@Dzankee
Utorkom u 22:00 na kcn-3
repriza sredom u 22:00 na kcn-1
E to...fala Solberg.
Anđus ljudi shvatate? Isto kao anus, samo miriše na pomorandžu
Vi što se pitate o čemu se radi,
Da li se zezate ili stvarno niste čuli za njega?
Gde vi živite? On je treći najobaveštajniji čovek u Srbiji.:)
Možda ne znate za njega zato što se on ne vidi u vašem mestu jer nema nacionalnu frekvenciju i na to se stalno žali u emisijam i pljuje po "tv Nova" koja ju je dobila umesto KCN-a
https://www.facebook.com/pages/Dejan-Andjus/248512821943911
Prave se ludi...svi znaju Andjusa...
Katanac!
EDIT:
Ovde molim.
nemoj katanac,presmesno je,nastavite :D
Da l' ste realni likovi?! Ja koji ne pratim fudbal, a pogotovu ne zvezdu, volim da pustim Anđusa na jućubu, a ne preskačem ga kad mi naleti na KCN-u. Anđusa i Živu u odabrane.
nemam pojma ko je taj lik, a i ne zanima me ič
Anđus je uz tegeltiju jedina svetla tačka srpskog novinarstva!
једна од јачих емисија у данашње време на телевизији. осим што има карактер хумористичке серије/ток шоуа, може и доста да се сазна и чује, посебно оно што се не пушта у главним медијима. пратим ту и тамо већ око годину дана.
Anđus jebe
Мајсторска емисија, нема шта...Доводио је и Тегелтију, ал ипак најбоље су биле са Стојадиновићем
Наредни гост је Драган Јаковљевић (можда и Милован Јовановић)
Пресудна времена за српску кошарку, како клупску тако и репрезентативну. Доста је лагања, лажних вредности и величина које занима само рад за новац у иностранству. Тема је и политика, избори, ко ће владати и управљати кошарком итд.
Ako bude i Milovan i ako stuku par litara vinjaka pred emisiju, možda bude dobra.
Super. Da me zanima sport možda bi i znao ko je ovaj lik.
Al dobro.