Reci joj da si svakako bolje rangiran od nje lololo
Eh težak je život nas selebrtija, samo da znate koje su to muke.
Odakle mu broj u Dalmaciji?
Mobilan kockice.
EDIT: Nisam se javljala, i nije mi ni dan danas jasno zašto je zvao. Neko ko ti kaže "nemoj me zvati" neće sigurno i roaming da plaća zbog tebe.
Logično, koji sam pajser. Boxer ovde kaka kurac kockica :)
Znam, rekao si mi juče, ali baš mi je simpa da te zovem "kockice". :)
ZOVI ME BOXER INAČE ĆU DA TE ZOVEM U DALMACIJU DECXKO!!!"1 :)
Zovi, baba bi se obradovala, znaš kako te stare gospodje vole da se razgovaraju telefonom.
Dobro je dok te ne zove "kokice".
E moglo bi tako, volim da kokam.
Kokane?
Što je ova kockica umesto Boksera? Opet sam noćas nešto propustio?
Meni su više puta rekle da bi da raskinu jer je problem u njima, ja sam uvek govorio da mogu i da budem sa njima iako su defektne, jebiga niko nije savršen.
ахахаххаха, у другом средње нисам хтјела да се смувам с неким момком јер је био '88. еееееее '88, старац, шта ће град причати.
Ja sam jednom raskinuo nakon što smo bili u šopingu I NI JEDNA KOŠULJA KOJU SAM JA IZABRAO NJOJ SE NIJE SVIĐALA!
Ono, poprilično sam liberalan ali ne moš se miješati u moj izbor košulje. Jok.
Nije ti palo na pamet da možda voli da te gleda golih grudi pa forsirala da dugo biraš košulje?
S obzirom da sam non-stop u potkošulji (kad nisam na javnom mjestu, sem ljeti) i da sam golih grudi 18 sati dnevno - nije do toga. Jednostavno je riba bila previše modno zaguljena i svaka košulja koja nije bijela njoj je fuj.
"Била сам на мору две недеље и нисам те чак ни варала а ти тако..."
Obrisao sam ovo:
Ja sam jednog ostavila jer sam htela da predjemo na monogamnu vezu, a on nije 'teo.
Ostali smo drugari.
Jer je zaključalo temu.
"Ti si lud čovek, bolestan, i ne na simpatičan način.
Žao mi je što to ranije nisam shvatila, ali šta ćeš, bila sam zaljubljena.
Ne želim da ostanemo prijatelji, nemoj me zvati i nemoj dolaziti, nećeš me naći, idem u Dalmaciju na mesec dana."
Ipak me je zvao, mesecima, više puta na dan.