Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
"Ti si lud čovek, bolestan, i ne na simpatičan način.
Žao mi je što to ranije nisam shvatila, ali šta ćeš, bila sam zaljubljena.
Ne želim da ostanemo prijatelji, nemoj me zvati i nemoj dolaziti, nećeš me naći, idem u Dalmaciju na mesec dana."
Ipak me je zvao, mesecima, više puta na dan.
Reci joj da si svakako bolje rangiran od nje lololo
Eh težak je život nas selebrtija, samo da znate koje su to muke.
Odakle mu broj u Dalmaciji?
Mobilan kockice.
EDIT: Nisam se javljala, i nije mi ni dan danas jasno zašto je zvao. Neko ko ti kaže "nemoj me zvati" neće sigurno i roaming da plaća zbog tebe.
Logično, koji sam pajser. Boxer ovde kaka kurac kockica :)
Znam, rekao si mi juče, ali baš mi je simpa da te zovem "kockice". :)
ZOVI ME BOXER INAČE ĆU DA TE ZOVEM U DALMACIJU DECXKO!!!"1 :)
Zovi, baba bi se obradovala, znaš kako te stare gospodje vole da se razgovaraju telefonom.
Dobro je dok te ne zove "kokice".
E moglo bi tako, volim da kokam.
Kokane?
Što je ova kockica umesto Boksera? Opet sam noćas nešto propustio?
Meni su više puta rekle da bi da raskinu jer je problem u njima, ja sam uvek govorio da mogu i da budem sa njima iako su defektne, jebiga niko nije savršen.
ахахаххаха, у другом средње нисам хтјела да се смувам с неким момком јер је био '88. еееееее '88, старац, шта ће град причати.
Ja sam jednom raskinuo nakon što smo bili u šopingu I NI JEDNA KOŠULJA KOJU SAM JA IZABRAO NJOJ SE NIJE SVIĐALA!
Ono, poprilično sam liberalan ali ne moš se miješati u moj izbor košulje. Jok.
Nije ti palo na pamet da možda voli da te gleda golih grudi pa forsirala da dugo biraš košulje?
S obzirom da sam non-stop u potkošulji (kad nisam na javnom mjestu, sem ljeti) i da sam golih grudi 18 sati dnevno - nije do toga. Jednostavno je riba bila previše modno zaguljena i svaka košulja koja nije bijela njoj je fuj.
"Била сам на мору две недеље и нисам те чак ни варала а ти тако..."
Obrisao sam ovo:
Ja sam jednog ostavila jer sam htela da predjemo na monogamnu vezu, a on nije 'teo.
Ostali smo drugari.
Jer je zaključalo temu.