Razlozi za raskid veze i slično

1. Whut?

Kad se postuje u isto vreme zaključa se tema sama od sebe mož je otključaju samo ako obrišu zadnji post

2. objave se dva posta istovremeno, jedan prihvati sistem, a drugi zaključa temu - onda moram jedan obrisati da bi se tema otvorila

rutinski, ništa posebno

3. Систем је прихватио мој пост, ња ња ња ња њаааа

4. Nisam znala za taj bug, jel to od skoro?

EDIT> Moj post bio bolji. :p

5. EDIT> Moj post bio bolji. :p

Али она мене није преварила чак две недеље на мору! хД

Ja sam jednog ostavila jer sam htela da predjemo na monogamnu vezu, a on nije 'teo.

Каква је то уопште полигамна веза? Мсм то баш и није веза ако мене питаш, више као крес комбинација...

6. "ти можда не видиш ништа иза мене од мојих дивних дојки док те јашем, али твој кер ме константно наскаче отпозади, ово више не иде"

7. Poligamna veza je kad te jebu i na poslu i u poreskoj i u trezoru, a kod kuće pušiš.

8. Каква је то уопште полигамна веза? Мсм то баш и није веза ако мене питаш, више као крес комбинација...

Pa kao vidjali smo se neko vreme, iako sam znala da se vidja i sa jos nekom curom kad sam ga upoznala.
    A ne moze da bude kres kombinacija jer nismo spavali. Klinka, šta'š.

9. Rekla mi je da joj mojih 12 centi nije dosta iako mogu da izdržim 60 sekundi u dogi stajlu

10. Sa mnom je raskinulo bar tries'-triespet riba, kamikaza post, al' jebiga i patišpanj lolo

11. јер је био '88. еееееее '88, старац, шта ће град причати.

Vidro nemoj da ti ja dolazim tamo pa da zatrpaš onu tvoju temu za jadanje lololo

12. Nije raskid veze no raskid 'drugarstva', jelte.

-Nemoj me više zvati, nemamo više o čemu razgovarati.
    -Ali zašto sad to odjednom?
    -Ti si jedini muškarac koji nije htio seks sa mnom.
    -Paaaaa....?
    -Ne znam, to mi je vrlo čudno.

13. prvi put je bilo 'imam osećaj kao da čuvam jako iritantno dete od 7 godina, a ne kao da imam dečka'

poslednji put je bilo: 'nekako si me pojeo tako da sam izgubila svoje ja i svoje mišljenje, kao da nemam svoj sud više ni o čemu, a da nije tvoj ili ima veze s tvojim'

to je valjda prva iskrena stvar koju je rekla,a bila je pomalo ljiga i beskičmenjak od osobe

14. jedini put kad je cura raskinula samnom je bilo kad sam joj ljubio rodjaku po sisama, i pitao je oće li utroje. Poenta ove priče je da sam ja jebač

15. ''popravi zube, govorim ti za tvoje dobro''

16. Nakon 14 mjeseci veze, shvatila je da je me ne poznaje, da sam iritantan, i da me smara. Kap koja je prelila času je vjerovatno momentan kada sam prišao njenoj drugarici, uhvatio je za rame i rekao njeno ime, misleći da je ona.

17. Рекао је да му је мајка на летовању купила веома повољно од неког Грка шверцера капут, у ком је изгледао ужасно.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.