Razlozi za raskid veze i slično

1. :'(
    http://www.youtube.com/watch?v=mj6waI3JxME

bajwaqadeer
    Пре 8 месеци

She has a beautifull pussy i like her pussy

2. nije ti dovoljno to sto ti dajem kurca nego jos hoces da te izvedem negde,a da to nije podrum...mrs,bicarko

3. Јбт, ладно сам одслушао ово говно скоро до краја. лололо

4. Jebala vas tema, sada sam skapirao koliko me je u stvari riba ostavilo...neke i više puta lol

5. -"Ти живиш на селу, а ја градско дете, не желим да се вежем за тебе па да цео живот проведем у кочини и берући јагоде и паприку ајварку"
    -"Ок, али можемо ли да се појебемо још једном за крај?"
    -"Наравно"

6. Nisi valjda brojao pseto?

7. "ako ne prestaneš da me zoveš 'brate', raskinućemo. u vezi smo, nismo najbolji drugovi"
    jbg, nastavila sam, neš mi ti govorit šta da radim! :D

8. Nisi valjda brojao pseto?

Sve i da sam hteo da brojim ne bih uspeo, imam rupe u sećanju od po pešes dana lololo

Nego se prisećam ostavljanja tražeči zanimljive i brate evo traje dva sata lololo

9. jebote, tebe su ostavljali češće nego duvan :)

10. Nema veze, to znači i da si promenio puno cura, imaš bogato iskustvo.

11. Ja - Stalno se svađamo, ništa nije kako treba, možda bi trebalo da raskinemo? (rekla ne misleći to stvarno)
    On - Pa 'ajde da raskinemo
    Ja - ?!!?!?!?!?!
    Oo - Raskidam. U pravu si. Ne ide nam uopšte.
    -------------------
    - Ti si tolko pametna devojka i dobra i vredna i lepa i...jednom ćeš da shvatiš da te ne zaslužujem i bolje sad ja nego ti kasnije.
    - ?!

12. Enjemi, zbog tebe slušam Ćukteraš. Idemooo mazohizam

13. Njah... bilo je svačega...
    Najjače mi je bilo kad me je fufica prevarila na Dan zaljubljenih... još joj doneo one Milka čokoladice u obliku srca... ja drugi, a ona prvi razred gimnazije...
    Znao sam da je fufa, i drug mi kaže - ti si idiot. Nadao sam se, pošto se već daje, da će dati i meni, al eto, na nekoj žurci 14. februara, ona završi s nekim polu-midžetom...
    http://www.dodaj.rs/f/m/WC/NNJo9EK/fufa.jpg
    Naravno, nije stigla da mi da, jer smo bili jedva 7 dana u vezi...

14. како те није срамота мајку зовеш кевом, стоко урбана

15. Bubili promenio si se, postao si mnogo ironičan i sarkastičan prema meni a i mojim drugaricama, što nama smeta, više ne znam da li misliš jedno ili drugo, ovako ili onako. Biraj, ja ili ironija.

16. To nije razlog da kačiš njene slike.

17. Фуфа није стигла да ти да за 7 дана? Или она није фуфа ил си ти неспособан.

18. medvediću, da ne znam da si izbosne i da ne znam da si fina, sad bih te pitao da nisam tvoju sliku okačio možda...

19. Bubili

Хахахахахаха, звала те Бубили ладно!

20. Фуфа није стигла да ти да за 7 дана? Или она није фуфа ил си ти неспособан.

Fazon je što sam bio odstupanje od pravila da sam fudbaler Sloge...
    Sad kad kontam, kad smo se ljubili, mislim da sam pušio svim prvo, drugo i trećetimcima... lol

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.