Razlozi za raskid veze i slično

1. raskinula sam s prvim momkom jer sam saznala da puši travu (u to vrijeme je to značilo: JU, NARKOMANČINA)
    doduše, sad je na heroinu, pa ono, nisam bila daleko od istine :D

Možda je zbog tebe prešao na dop, upropastila si čoveka, el ti to palo na pamet?

2. ako nekom dijete od 14-15 godina može upropastit život, onda i zaslužuje
    :D

3. Lažljiva Lolito :)

4. Leprikon
    "извини, али стварно ми је непријатно да нас твој тата посматра док се јебемо"

Moram više pažnje poklanjati Leprikonovim postovima... :D

5. hahahahahaha, znaaaaaaaaaaaaaaaaaaala sam da ćeš da potegneš neki književni argument, samo te čekam :)

6. Dobio sam par pedala ko lopate, al pošto sam ja glavni i jebem straobalno napisaću kad se setim samo par tih otkaza što sam davao.

"Znam da ti je rođendan i evo kupio sam ti poklon (uručujem joj poklon), ali večeras trebam da jebem jednu vrh pičku koja nema razumevanja za tvoj rođendan. Ti znaš da ja seks izuzetno cenim i verujem da ni ti nećeš dozvoliti da me ova veza sputava u tome."

Prekinuli smo, i posle par meseci smo ponovo bili zajedno.

7. Zvanična verzija: ''Ne znam''sa pogledom upretim u prazno, suzom u oku, dok sedi na patosu, polupijana, leđima naslonjena na zid ''mnogo mi je teško, nekad imam osećaj da me mnog dobro razumeš, nekad ne, bla, bla, bla, truć, truć truć, ne znam, ne znam.''
    Nezvanična verzija: ''Jebem se sa tvojim drugarom, koji mrtav pijan leži u drugoj sobi, i kuka da oće da umre.'' Stoka mešala pivo, manastirku i pelinkovac.

Inače sam primetio da je to pogubljeno ''Ne znam'' relativno česta pojava, ne zato što ne zna, nego itekako zna. al' ne sme da kaže.

8. sa prvim momkom sam raskinula jer sam ga volela toliko da sam tela da se ženim, a bila sam mlada i nisam tela da se ženim pa sam tela da ga ostavim za kasnije.
    sad sam matora i čuvam mačke

9. Kako bre da se ženiš, valjda da se udaš?

10. ne mogu vise da trpim batine

11. "Imaš žuljeve na rukama". Ja se zapanjio, kakav beogradizam, jebote.

12. Valdemar
    "Imaš žuljeve na rukama". Ja se zapanjio, kakav beogradizam, jebote.

Si ozbiljan?

13. ti si najpokvareniji i najveci maniplant koga sam ikad igde upoznala

14. Si ozbiljan?

Majke mi. Posle kad je skapirala da sam bubnjar, bilo joj žao, ali žuljevi su zapravo bili od ašova a ne palica, hahahhaha!
    Pozdravljam tvoju odluku da budeš muško :)

15. "смета ми кајмак са главића"

16. ahahaha valdemar čoveče nemam nameru da prozivam ali

VLADE BUBNJAR

AHAHAHHAHA ćudumrem

17. Можда је лимар за бубњове, имају они оно лимено ксссс

18. misliš ono badum tsssss?

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.