Razlozi za raskid veze i slično

1. Imala je bledo lice i kosu malo crnju od podočnjaka, sedela je preko puta mene i mlako držala plastičnu čašu sa pivom. Sedam puta je pogledala na telefon između svake poruke koju bi dobila njena drugarica. Bila je solo. Želela je da i ona dobije poruku. Ne znam ni da li sam se upoznao sa njom. Upao sam na sedaljku zbog piva, sa ortakom, znao sam samo njega, rekao mi je da ima riba, nisu me interesovale previše, trošio sam neku malu konobaricu iz komšiluka. I ona mi je bila prevelika obaveza pored matematike 1 i 2. Međutim prisutne su bile 3 kretenke koje su popile previše vodke, nisu zatvarale a kad ne bi pričale o glupostima pevale su Cecu. Jedna koja je visila na telefonu non stop, devojka moga druga, koja se vaaćarila sa njim u sobi pored i Vesna. Vesna je bila odsečena od sveta, željna pažnje za koju je smatrala da ne zaslužuje. Kad je njena ortakinja izašla napolje da priča izašao sam i ja kad je završila tražio sam Vesnin broj. Bila je pijana, dal mi je. Seo sam opet preko puta nje i poslao joj sms.
    "Ugrejaće ti se pivo, napićeš se, posle ću morati da te pratim kući, poljubićemo se, sanjaćeš me, zvaćeš me, želećeš me sve to će trajati predugo, sa previše poruka i priče. Sviđaš mi se, ja sam Dejan i voleo bih da preskočim nepotrebno razvlačenje i da ti zavučem ruke u gaćice i da se topiš u moj šaci. Sad! Odoh u wc u poslednje vreme pišam kao trudnica."
    ....
    Ne znam da li sam vam napomenu da je Vlajna. E ko vas jebe ni ja nisam znao. Izludela me je. Topila se u mojoj šaci posle 5 minuta. Topila se sledećih mesec dana, svaki dan. Onda su njeni podćnjaci trebali dopunu, mikrobiologija i organska hemija su dobili njeno vreme umesto mene. Nije odgovarala na sms. Nije zvala.
    Njena magija je bila prejak za mene nisma mogao bez nje. Otišao sam do nje. Tu je bila njena drugarica, jbg nisam se najavio. Dva sata kuča nije htela da ode na kraju kad je krenula krenuo sam i ja za njom, bilo je kasno i ja sam imao da učim. Poljubila me i poželela laku noć. Otišao sam.
    Ali ne daleko, živela je u suterenu, obišao sam zgradu i gledao je kako uči, kako menja cd, kako sipa vodu, kako lizne prst kad okreće stranicu. Nazvao sam je. Slagala me je da spava. Slagao sam je da sam izgubio ključeve. Pozvala me je da prespavam kod nje. Bilo je divno veče, a ja sam našao ključeve kod nje u trosedu.
    Prošlo je par dana i opet se nije javljala. Živela je 500 m od mene. U Velizara Kosanovića ja u Pljevaljskoj. Otišao sam opet da je gledam kroz prozor. I opet. I opet...
    Više se nismo čuli ali ja sam je gledao zamađijan vlaškom magijom i ona je to verovatno znala. Ukrao sam joj gaćice sa sušila. Stavljao sam ih na jastuk i zamišljao da mirišu na nju.
    Jedno jutro sam trčao po kraju i sreo sam je. Rekla mi je da joj je došla mlađa sestra, da nema vremena, da mora da uči i da će sve biti kao pre samo da se završi ispitni rok. Rekla mi je da me sanja da me želi i onda je rekla: "Hajdemo kod tebe, seks na brzinu, obožavam kad mirišeš na znoj.", osmehnuo sam se krenuo da izustim "Naravno hajde ja te obožavam ništa na svetu na želim više od tebe, alo bre ja sam tvoj rob ako treba ubila si sve muško u meni i ja ti se podčinjavam, vodi me makar pao sa litice!" ali njene gaćice su bila na jastuku i ja sam rekao "Šta si umislila? Da možeš da radiš sa mnom šta hoćeš? E pa ne može, ne želim da se viđam sa tobom, ne prijaš mi više." Gledala me je zbunjeno, kao, ono, jašta ona zbunjena. Veštica. Sve je znala, zamađijala me.
    Otišao sam kući posle trčanja. Istuširao sam se i obukao njene gaćic, obične, balonjare. Muda su se prelivala na sve strane i bilo mi je smešno ali sam se osećao super. Onda su se vrata otvorila i gazda koji se uredno najavio da će doći po kiriju je ušao i video me u ženskim gaćama.

2. Ovu temu treba preimenovati u servis za bicikle.

3. Bre, Deki, koji ti je kurac... što si sadista pa nas mučiš svojim Indiana Jones avanturama.... sadisto!

4. dube, nemoj da bude k'o onaj sektaški kafić

5. Kolko li se samo raskida dogodi za 14. feb? Neko pomenuo, a i jen moj bio na taj datum. S tim sto sam ja kupila tad bila poklon a dobila korpu.

6. Kolko li se samo raskida dogodi za 14. feb? Neko pomenuo, a i jen moj bio na taj datum. S tim sto sam ja kupila tad bila poklon a dobila korpu.

Ja sam rekao... a doneo joj Milka čokoladice, one u obliku srca...

7. ja bi te sutno da si me tako otreso, ko slinu, jebenim milka srcima. mislim, nhf ali kreativan si u picku materinu.

8. šmrc...šmrc...
    ali u njima nema svinjetine...

9. Реално клошарчина си.

Ал добро каже Мулуца пре неки дан, и керу бациш кексић тек кад уради неки трик, нема ништа за џабе.

10. I šta si tim hteo da kažeš? Živo me intersuje da li i sam znaš...

11. Тео сам да кажем да јој не купујеш ништа ако не да пичке. Јел ти сад јасно?

12. nije on ni imao ribu bač, šta se tripuješ

13. помињање кеве за 3,2,1...

14. Не купујеш ништа ни кад да пичке. Навади се. Не може и веза и поклони јебига...

15. ps je u pravu i seća se dana svog rođenja

16. E i ono kad ne vidim nekoga dugo pa pitam kako ti je ona, a ono poslije one bilo još 5 njih. Jebi ga, šta'š, u današnje vrijeme sve neki veliki jebači.

17. joj, ova tema je sjajna, vraćate mi uspomene :D
    raskinula sam s prvim momkom jer sam saznala da puši travu (u to vrijeme je to značilo: JU, NARKOMANČINA)
    doduše, sad je na heroinu, pa ono, nisam bila daleko od istine :D

18. "извини, али стварно ми је непријатно да нас твој тата посматра док се јебемо"

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.