VUČELA SRBENDAAA!!1

1. Вучко је једном приликом рекао "читам коментаре на интернету", баш тим речима, без мољења. 99% сам сигуран да он стварно то ради. Мада не кажем да је то лоше, помоћи ће му можда да сконта неке ствари.

2. Nemam za bolje. :(

Pređi u SNS, sredićemo ti bolje uslove. :)

3. Chavez

Ode moj video za Vučka na 16.000+ hahaha, jebote.

Један део текста си копирао са мог постера, плус сам ти направио кавер за албум.

Мислим да се нећеш љутити што убацујем људе на твом клипу да си ухапшен и да крену демонстрације.

4. Nikako. Imaš udela u kreaciji. Tako da i ti ideš u Zabela sa mnom, ako dođe do toga!

5. evo su te i na b92 blogu okačili
    http://blog.b92.net/text/23694/A-cenzura/#k1529922

očekuj poziv za utisak nedelje!

6. eh, tako je i Eddie izašao na blogu B92...

7. http://srbin.info/2014/02/02/opomena-svetog-save-u-feketicu-bog-se-ne-da-ponizavati/
    Јеботе, ја се оваквих људи бојим, искрено. И онда ми неко каже да сам арогантан и фундаментални атеиста кад кажем да су луди и имају поремећај. Замисли ти човека који је завршио основну школу и који у ово све искрено верује и овим се води у животу.

8. Nije to za zajebanciju Čače. Eto Odžaci su oko 50 km vazdušne linije od Feketića, a kod nas juče lepo vreme za ovo doba godine. Bez vetra, malo kišica paduckala predveče. To je zato što smo mi bogobojažljiv narod.

9. свети сава је курчина гумена.

10. Рејакција Вучића је била спонтана и автомацка.

11. Не знам, али као да је Вучић намерно носио оно дете да га сви виде.

12. Не знам, али као да је Вучић намерно носио оно дете да га сви виде.

ja mislim da je teo dostane neprimećen
    dukrade dete i oformi "naprednjake janjičare"

13. Samo vas posmatram! :)

14. Лако је теби да се зезаш Директоре, теби постер остао у одабраним, мени неки напредњак уклонио, реприсија бато..

15. Лако је теби да се зезаш Директоре, теби постер остао у одабраним, мени неки напредњак уклонио, реприсија бато..

znam, zajedno nam izbačeni bili
    ja zapevo, borio se protiv gušenja prava na slobodno podjebavanje...
    kacu mi vratili poster, zaboravio na sve zajedničke derneke i posto bedni kolaboracionista

16. Samo vas posmatram! :)

Ako video udari 50.000+, 'oću defku na naslovnoj preko stranke. :)

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.