U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Ti si mačka od milion dolara, sve one su samo evro
veruj mi nisam klasičan mentol, ja biću tvoj Negro
samo tvoj Negro luče, tvoj verni odžačar
doći srce da ti kurcem ja krajnike prodžaram
Kako jebati? Lako. Svaki tvit Frenkija Delevre kopiraš na svoj fejsbuk status i pičke misle da si dohoviti i jebeš. Ako te neka izvali reci joj da si ti Frenki Delevra i opet ćeš jebati. Prosto.
јуче видим испред факса кева милф и ћерка пичка гледају списак ко је упо на факс, и пришо и реко јесте вили исорију? пита она јесте упали, ја реко ма упали смо пре две године него само да видим шта радите вас две, и тако преједноставно пикап лајн њима се допаде.
и? јеси привео ћеру или маму?
ма ништа, чисто из спорта сам их стартово, а и ћера нешто тужна није урадила како ваља пријемни.
Pa trebao si da joj budes kurac za plakanje..
нисам тео да јој тражим број, шта знам, смуво сам дан пре тога неку чку па нисам толко жељан био
е а да вите како је ортак смуво чку испред факса недавно...... блејимо ми и долази неки батица што ваља часописе неке и овај другар купи један и нацрта срце на првој страни прободено као стрелом и каже овом да однесе некој пичци и њој се допало исто једноставно и до јаја :))
а онда који дан касније он и та риба блеје и нека њена другарица и нас неколико дошли сели ту и они нешто причају и овај другар пита ту њену другарицу јел има дечка и она жека немам, а ја је први пут видо нисмо се ни упознали и онако намерно очигледно отрчим до ње и седнем, као кацам чуо да нема дечка, капираш и она исто поче се смеје. и онда чак и урадим наааајкретенскију фору која постоји: тинууниинуу тинуниинууу капираш као жандарска сирена, и раздерем се, зовите полицију мора да је илегално тако добро изгледати!!!! хахаха и тако ултракретенска фора узмем јој број чак.
davide, mnogo ti blejiš ispred faxa :DD
читај још.... не знаш шта пропушташ :)) јеби га кад идеш с тим својим хипстерима уместо да блејиш са мном
Све ово си писао само да би нам реко да си смувао неку чку. х)
па смисао теме је патишпањчина јебемумиша енеми :)) сваки пост мора бити патишпањ :))
Аха, аха, јес'јес, нисам ја то добро схватио, у праву си! х)
Ја немам неких доживљаја, све падну кад ме виде, и ја онда уватим за косу и одвучем у пећину... Неки би рекли теби лако, ал и то је посо...
ахахахах јел их вежеш букагијама у пећини оа их гомилаш за каснију употребу лоло
пази још прича све недавно и све по факсу: другар дошо чци коју зна неколико дана и реко јој - оћеш да те карам? мртав озбиљан.... и она ћути и неверује и он жека - знаш како, имам мали курац, тешко да ћеш нешто осетити али мени да учиниш... и она му да број :))
Хаха, што мрзим рибе које падају на те глупе форе, па макар и биле толико глупе да обрну круг... Бем ти женско ако не поштује себе.
А нее, не везујем више, пре јесам, сад ми нешто мрско... То се ту лиња по пећини, њаче, скаче... Не могу бре...
незахвално све, обезбедиш јој и хлеб и воду и оне њачу ту нешто извољевају лоло
а јбг, ал испо је тај лорд пар пута тај дан изваљиво је нешто није да није она приметила њега, ал му је то нападачка реченица била :))
и још једна прича: у максију јуче купујемо пиво и стављамо сад дуплу кесу да не пукне, и видиш другара погледа касирку и каже - дабл пенетрејшн... и она му се насмеје онако сексуално немож да верујеш лоло
Moj ortak je imao trip kada je bio u 17-im i 18-im godinama cenjenog života da pita ribe ''Hoćeš ti da daš pičke il' da ja tražim na nekom drugom mestu''. Teška dijabola :)
pre neko veče u busu vidim likušu da čita siorana, a fina garinka, cvikerašica još i ja tu ke koza ovo ono vaspostavimo volšebni razglab o sioranu i ničeu i da mi likuša knjigu i napiše broj fona na korice da joj se javim kad pročitam da odemo na neko ćepi da joj kao vratim knjigu i da popričamo
možda joj se i javim, dobio sam knjigu za dž bole me kurac lolo
који си лорд, најтеже је тако каци сам потпуно, ал кад је и она сама онда је лакше.
Ш'о?
Која корист од било кога?