Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Boli te kurac Warnere zabo si bar knjigu lololo
енеми, лакше је кад имаш вингмена да ти набацује, да каже нешто кати ништа не пада на памет, да ово да оно итд.
niko me nikad nije muv'o. kamoli sa interesantnom pričom, kamoli sa vingmenom.
a nisam ni ja vala.
Контам, то је већини тако, али мени вингмен смета, пробао сам пар пута тако да би помогао ортацима али ја не могу никако, ја сам соло плејер. лооллоло
Кристина, не лажи, сигурно имаш симпатију бар!!!! лоло
Jao, koji ste šmekeri, ja sam prijatno iznenađena :)
E, Kris, slično i kod mene... A i kad je bila neka priča, bila je bzvz, pitam se na šta sam padala uopšte... :))
enemi, daj da se upišem u leksikon hahahah :D
fmn, e upravo..
Јбт, начи невера! Мораћемо да вам организујемо вече лажног мувања! лололо
Да вам покажемо вештине наше!!!
Једном сам смувао женску на причу, "знамо ли се". хДДД
Али стварно сам мислио да се знамо... Реално, мислим да сам шмекер, чим сам успео на то да је смувам... лололо
kaki vigmeni, to moraš sam, veća budala ispadneš kad si još s nekim, još ima ko da ti se smeje kad dobiješ pedalu. a realno svaka priča i muvanje je nužno jako retardirano i često nije spontano
mene je usralo jer sam imao vožnje busom nekih pola sata pa sam prvih des minuta samo smišljao šta mi je činiti i nisam ništa smislio dok ona nije skontala da blenem i tu se ja izvinim kao zaintrigiralo me da postoji još neko ko čita siorana a ona kez
čitam upravo, ne bih joj baš konfiskovao knjigu i ne javio se, mada nisam nigde mogao da nađem knjigu kad sam je tražio, šupački je malo em što je dobra cava možda bude nešto lolo
Јесе нека жена одавде некад ударала?
значи вас две никада у животу нисте имали смислени разговор са мушкарцем уз мало флерта?
едит: вингмен је до јаја ако зна шта ради.
Varnere, javi joj se, takva prilika se ne propušta :)
Лолоолло, је л' Милан из трећег два? Која ти је омиљена боја? лолололо
Do jaja, al češće ti se nacrta neko suptilan ko budak. Iako nije ni to loše, igrate malo good cop - bad cop pa još pored njega ispadneš i fin iako si marva nepevana.
- Mala imam dojavu, kvota 30
- Koja je ?
- Eeeeee... (u fazonu usluga za uslugu)
-------------
E može i ova..
- E mala večeras je racija u lokalu
- Stvarno ?
- Jesta ajde palimo pre nego što ulete
------------------------
I moj favorit: Ja se toliko loše jebem da ti to moraš probat'.
Pa Davide, šta da ti kažem, nisu me toliko ni muvali, obično budem u društvu sa nekim drugim devojkama, pa prisustvujem njihovom muvanju... Al' jeste mi jedan prišao na Kalemegdanu dok sam bila sa drugaricama, no to se neslavno završilo, kud ga se i setih sad!
грујане то је фора, ако унапред имате мету коју нпр ти ош да смуваш онда се вингмен у старту поставља као неко "инфериорнији", све у циљу твог јебања, оно у фазону сећаш се онда каци испо лорд испричај им и тако то.
fmn, jes ga pedalirala, a?:)
Pa Davide, šta da ti kažem, nisu me toliko ni muvali, obično budem u društvu sa nekim drugim devojkama, pa prisustvujem njihovom muvanju... Al' jeste mi jedan prišao na Kalemegdanu dok sam bila sa drugaricama, no to se neslavno završilo, kud ga se i setih sad!
Znaru si, a?
Nisam, Varnere, dadoh mu i broj i videli se nakoliko puta, al' se posle poneo tako kretenski prema meni da nemam reči... Ali bilo pa prošlo :)
Koliko gej post.