Udvaranje

1. фмн то ми звучи мало вероватно, а и не крећеш се нигде очигледно кад те једино стартово човек на улици.

2. Mozda devojka deluje hladno i uobrazeno pa se muskarci plase odbijanja nekad. Ja sam imao slicnu situaciju i ispostavilo se da sam grdno pogresio u proceni.

3. Da, Gazimudo, neopisivo...
    Dobro sad, Davide, ne mislim bukvalno samo tad, al' da sam doživela neki epohalan prilaz, nisam jbg...

4. ma ruzna je 100% , cim startuju ribe oko nje a nju samo 1..
    EDIT: Da se ne uvredis fmn, sprdam se naravno ;)
    EDIT: Ja sam zahvalan devojkama koje pustaju ruznjikavim likovima da im budu momci, u suprotnom bih ja ostao suva kurca dozivotno.

5. Mozda nam fmn i piro daju znak da treba da im se udvaramo sad ovde.

6. Dajte picke znam da imate,a i ne moze da se istrosi,pa nema razloga da se stekate!

7. ovo što peškirić kaže je istina, mada zna da bude i obrnuto, jedared je ortak prišao devojci kad je skontao da ga gleda već neko vreme, prišao normalno i rekao 'ej ćao', a ona mu uzvratila sa 'ej mrš'

ne znam šta bih uradio da sam se zadesio u takvoj situaciji al kontam da ima likova koji bi zapesničili seljanku lolo

8. Evo, David me je video, pa neka kaže da li delujem hladno i uobraženo :)
    Gazimudo, mnogo sam se uvredila, neću moći da spavam noćaš... :P
    Towelie, kasno je sad :)

9. Zažalićeš što si otvarala usta, Forget, kad udare da te muvaju na sledećem fuzbalu, da vidiš malo i ti kakve su to muke. Realno, gluposti tog kalibra ne možeš da čuješ kad bilo.

...

Podsetilo me inače na jednu moju uspelu operaciju. Bio na moru i spazim šeta vrh riba s nekom debelom gaborkom. Šta ću, kuda ću, zaletim se i gurnem debelu u vodu a ovoj drugoj krenem: "A što tako lepa devojka šeta sama".

Kresno sam je sutradan inače, a debelu drugaricu su pojele ajkule.

10. ne znam šta bih uradio da sam se zadesio u takvoj situaciji al kontam da ima likova koji bi zapesničili seljanku lolo

Па реално, ја бих први... Да нисам овако префињен и галантан.... лоло

11. ауу грујо искидо си.. одлично начи одлично!

није фмн уображена :)) али ликови се генерално боје одбијања и ја право да вам кажем ал кад нападам гледам да ме боле курац и опуштено све

12. Grujo, daj reci da ne baronišeš ovo za guranje đembele u more, da probam na bazenu ovih dana :)

13. A ja mislio da svi znaju taj s crnogorcem i dve drugarice :)

Baronisao ja ili ne, ti svakako probaj, najgore što može da se desi je da se skrndelj udavi... a da se ne lažemo, tu bi samo maestro zaplakao od srca.

14. Jednom kod Vuka uzmem parce pice, cisto da nesto prezalogajim. Kako sam bio gladan, smazao sam je u nekoliko zalogaja (onako, urolujes u pica sendvic pa ide brze). Gleda me neka devojka kako halapljivo jedem i kaze nesto kao kako si brzo pocepao tu picu..
    Secam se da sam odgovorio nesto u stilu da to nije jedina pica koju cu danas da pocepam.

15. De pičke!
    Jebo ti ćaću svog! Uze me u dvije riječi.

16. Meni drugarica pričala kako joj je išatirani lik prišao u seoskoj diskoteci u Pelagićevu, stao k'o kauboj ispred nje i rekao "Derde, dođi vamo." Ona nije htela, on je hapi za ruku i izvede ispred diskaća. Ona će: "Pa, dobro, čoveče, šta hoćeš od mene?" On, mrtav-ladan: "Bona, da se zabavljamo."

17. Ja imam skoto stoprocentni učinak kao vingmen, jednostavno mi ide to :DDD

18. sunshine

E može i ova..
    - E mala večeras je racija u lokalu
    - Stvarno ?
    - Jesta ajde palimo pre nego što ulete

mozda sam ja seljak, al meni to djeluje kao solidna forica.

mada ti sabloni i forice rijetko prolaze, ili je mene samo zestoko blam da ih koristim...

19. Ja, dok sam jednoč kreto u udvaranje, imo sam običaj da ljuljnem jedno 6-7 pivi za svaki slučaj, čisto da, ako me bude sramota, nemam osjećaj. Žvaka je bila prilagođena ribama od: "Ćao ja sam taj i taj" do "Ćao, čuo sam da si takva i takva", ili jednom kad sam bio stvarno pijan: "Da se ti ja ne bi ubjeđivali de ti meni reci koliko tražiš da ja tebe marnem?".

20. Ја сам једном давно пришао некој риби и питам шта пије. Каже: "Ћао, мартини". Ја рек'о: "а боли те курац", окренем се и одем. Не знам да л' сам имао шанси да прођем, али ме изнервирала та неваспитаност.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.