Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Kažeš: Imam nešto da ti kažem.
I krneš joj žvaku, pa ako ti klepi šamar niste pronašli zajednički jezik.
јел ти ћале гинеколог? какву је пичку направио
јел ти ћале пластични хирург? какву је сису направијо
Jes da mi je vel'ki, al sam tehničar
прво ћемо пити, а онда ће се наша тела спојити у дивљој пожуди...
миниганер, напусти објекат.
елем, јел ти ћале сладолеџија? цокћеш и лижеш ко нездрава
Je l ti ćale tata? Ako jeste, aj se jebemo
prekuco sam doom u najtmer modu. aj pomazi ga majke ti
јел ти ћале неки рођак мојој породици? јебем му ћерку ко да нисмо род
Sledeći ulet koristiti samo kad osoba koje se zovu Vesna. Pa kaže(te):
"Izvinjavam se, kako se vi ono zvaste?"
- Vesna.
"Pička ti (ili Vam, u zavisnosti od kulture udvarača) je tijesna!"
Radi sto posto, sigurno, jer najveći kompliment koji možete uputit ženama je taj o uskoći njihovih mokraćnih kanala. A ako nekim slučajem ne radi, onda je ta žena lezbijka. Kažem vam ja, radi sto posto.
-Твоје очи су као два бистра језерцета. Попут Горских очију са Дурмитора. Могу ли се окупати у њима?
-Не.
-А могу ли барем ноге да плакнем?
-Не.
-У реду, ионако је хладна вода, хехе.
Ако би се којим случајем сви у овом базену удавили, први плутајајући леш који бих извадио би био твој, бубави.
Ако не падне на ово...не знам, заиста.
јел ти ћале гутач мачева? већ пола сата ти немилосрдно гурам у грло а ти ни да се загрцнеш
Šomi, jesi ti upao u kazan s kreatinom kad si bio mali, pa si sad tako jak, he-he?
хехе, прови мачко :*
јел ти ћале невин?
цело вече стоји иза отшкринутих врата и вата белешке.
јел ти ћале урад? тек на фајронту сам провалио да си била у истој просторију са мном а 15 квадрата није пуно
јел ти ћале каизен? кад год те питам да свратиш на кафу или да гледамо филм, ти ми кажеш биће.
јел ти ћале ГМО храна? противприродно је да имаш толку сису
јел ти ћале босиљчић? заводиш ме погледом...
јел ти ћале гејмер? курац није џојстик