Prijava

Do juce sam imao vajfaj od komsinice zaposlene u telekomu. Ona je kao radnik imala besplatan open telekom akses point, pa je samo za mene napravila wifi i uzivali smo u superbrzom netu 2 godine.
Za Novu godinu je ona kao i mnoge njene kolege, dobila nalog da vrati opremu 1.februara,jer jebi ga, kriza pa kao ukida se ova beneficija.
Na mop laptopu facam mnoge vajrlese, jer sam u potkrovlju najvise zgrade u okolini.
Izmedju ostalih, koji su svi do jednog zakljucani, ima jedan sa imenom ADB Broadband.
Ne znam gde mu je izvor ali znam da u trenucima kada se okacim nanjga, net radi neverovatno brzo, pritom sa signalom od 2 crtice od 5. Medjutim, nakon nekog vremena padne na jednu crtu, ili se totalno izgubi, sto je verovatno znak da sam ja na granici signala koji odasilja taj dobri nezakljucani ruter.
Zanimljivo je sto sa telefonom, Alcatel idol, facam ovaj signal bez problema ali samo na terasi, tako da otprilike znam na kojoj strani sveta se nalazi ruter.

Pitanj glasi: Da li postoji neka jaca prijemna antena, od ove u tel ili laptopu, koju mogu da turim na terasu, i kablicem spojim preko usb sa laptopom i ostanem opskrbljen besplatnim inernetom tu d end of tajm.?
Ljubomorni plaćači neta i gej STOP.

To je neka jaka antena, ja bi se uplašio da ne dobijem rak od zračenja.

Kad su i Moderatori počeli da troluju lololo. Postoji antena sinovac, dakle ima nade za tebe. Pozdravi kotkuće.

Znam bre da postoji antena, nego me konkretno zanima di da kupim, koja oznaka marka sta vec, da ne budem zajeben od strane prodavca u npr. big bengu kad provali da ne znam nista o tome.
EDIT: Bruse, vatafak? :-*

Тражи на јутјуб имаш хау ту, да појачаш антену. Лаганица.

Kad su i Moderatori počeli da troluju lololo.

Каква шлихтара, пише модератори великим словом.

А ти плати нет па га ватај колко оћеш.

Kupila sam ovo i gurnula kroz krovni i hvatala signal i kafane koja je devet spratova niže.
http://biscomm.net/wireless-card-usb-tp-link-tl-wn422g-ext-antena/
I uzela usb produžni od 3m da mogu antenu gurnuti kroz prozor.

Nađoh i neki tutorijal sa kartonom i alu folijom, kao napravi se neko kućište, i napravim, al nije puno pomoglo.

u ns ima gradska mreza,mogli su je malo i prosiriti.20 posto grada je pokriveno.stali sa tim projektom nazalost.kada ti mama i tata placaju net,onda je opusteno,a kada treba sam da ga platis,onda malo jebeno.tesko se odrices 1600 dindzi,a treba ti net.nadam se da ce nastaviti projekat.

nisam neki veliki strucnjak, ali mislim da stvari stoje ovako
ne može u svaki komp da se udene antena tek tako, mora da laptop podrzava tu opciju.
ono sto sigurno moze je eksterni usb wifi adapter, u tom slucaju moras da iskljucis onaj ugradjeni, ali ovako ili onako onda ti je laptop nekako vezan kablom, pa ne moze da se setkas po stanu, sta znam

nikad i nigde nisam uspeo da nađem otključan vajrles. imam komšiku a ona kuče koje se zove papi. isprobavao sam: puppy, papy, pupy, pappi, papi (nezna nešto dobro engleski), kao i sve kombinacije sa njenim godištem full i skraćena verzija. Nije prošlo.

Ljubomorni plaćači neta i gej STOP.

Каква штекара, јеботе, не даје му се сома динара за интернет. Видећеш за два дана кад крену да коче порнићи како ћеш да одеш и склопиш уговор на две године са телекомом.

jel vam ne padne na pamet ponekad, da neko ko pusti tako privatnu mrezu, nije mozda malo pametniji od vas, i da je namerno to uradio sa ciljem da vam pretvori racunar u zombi i da vam poskida privatne pornice sa racunara?

Узми овај адаптерчић, али купи јачу антену, ова је голи курац. У винвину имаш све то за < 3000, плус ти дају два месеца (едит: 20 дана не два месеца) рока да вратиш опрему ако ти не ради (за ово нисам сигуран 100%, пре 2 године је постојала та могућност кад сам ја куповао).

Стварно, сома и нешто, два сома месечно је ништа. Гарант пуши, а нема се за нет. Ајде мрш, ако немаш за нет, немаш ни за пушење, ни ауто.

aj ne kenjajte,da mozete dzabe da imate neta,svi bi prihvatili.ja da mogu da navatam gradsku,sutra bi otkazao telekomu.

truleks
probaj
Qwerty
ili qwerty
ili Qwertz
ili qwertz

da se nastavim na moj post... ili da vam poskida sve moguce sifre?

da se nastavim na moj post... ili da vam poskida sve moguce sifre?

Nije da nije bilo slučajeva :)