Pitajte granjku

1. Sanitarni čvor
    granjka,pomagaj.zasto ljudi u imaginarnom zivotu traze supstitu za realni i zasto svi misle da su prepametni?i zasto to ako su vec prepametni ne iskoriste u realnom zivotu?

Свако има своје разлоге, уопштени одговор не би био поштен према појединцу и његовој животној потрази или лутању.
    Сви мислимо да смо препаметни јер су нам мозгови испрани смећем од телевизије, компјутера, радија, глупог школског система и ограниченог друштва (нема безграничног друштва, ограниченост је природа ствари. Само изразито глупи људи мисле да нису ограничени). Доживели смо тровање информацијама са свих страна, па сходно томе мислимо да смо паметни. Побркали смо неке појмове, очито.

У реалном животу своју памет не користимо из простог разлога што оно што знамо или није применљиво у стварном животу или нисмо довољно образовани, вешти, финансијски обезбеђени и правилно умрежени са другим циљним појединцима и групама. Зато смо склони да се враћамо у виртуелне светове и свађамо са другим људима, управо око информација и ``препамети`` које нисмо могли да применимо у стварном животу.
    Пример је када један аутофашистички ЛСДеовац не успе да убеди свог ћалета да је добро бити дукатлија, немати веру, писмо, нацију и став, па то просипа овде.
    Контра пример је када један националиста из СРСа не успе да убеди свог ортака да је добро бити Србин, имати веру, нацију и став, па то просипа овде.
    Или када си једноставно издркани државни службеник као Грањка, коме је пун куфер и једних и других, па час пиша по једнима, а час по другима. А мало залива и себе. Голден шауер.
    Јеси ли задовољан са одговором?

2. Jebi ga, torazlu, ovo rade ukupno tri čoveka. Pazi posao: svaku reč, od nekih 350.000 reči, a 11.000.000 oblika reči!!! trebalo bi podeliti u određene kategorije: kozmetika, zabava, ubistvo, politika, ljubav, da ne pričam u koliko bi jedna jedina reč kategorija istovremeno mogla da spada. Glasovne promene dodatno komplikuju stvar. Ali čak i kad pričaš o pomadama, ni tada ništa ne bi moglo da garantuje da u sledećoj rečenici neće da se nađe tvoja bela rogata domaća životinja. Jedino je moguće, a to ću verovatno i napraviti, add-in ili neki programčić koji u Vordu automatski ispravlja samo sigurne reči (na primer "covek") i za svaki slučaj ih stavi underline, a ove druge da obeleži nekim hajlajtom. Ili da to radi u prozoru, gde bi išao od jedne do druge reči, pa za sigurne reči da ideš samo next-next-next, a kad stigneš do nesigurne, da biraš iz nekog kao menija sa strane. Ali ne bi to bio nešto mnogo komercijalan poduhvat, a meni je i s ovim "komercijalnijim" frka da isplaćam sve poreze i da imam leba da jedem. Kriza u zemlji, jbg.

3. Granjka, cime se bavis u zivotu? Kojim poslom zaradjujes hleb?

4. Šta je to bodibilding?

5. U koji posao bi ulozio 10 000e?

6. PuppetMaster
    Granjka, cime se bavis u zivotu? Kojim poslom zaradjujes hleb?

Ево српске питалице: Пијем крв народу, дерем му кожу са леђа, не радим ништа и примам плату. Ко сам ја?

7. Ih pa to je bar lako - moderator.
    Nego sta mislis ti o ovoj raspravi na raznoraznim pitanjima?

8. Clannad
    Šta je to bodibilding?

Бодибилдинг је када недостатак интелектуалне и курчеве масе покушаваш да надонкадиш набацивањем мишићне масе. Парадокс је у томе што се величина курца пропорционално смањује растом величине тела. Или сликовито:
    http://news.cnet.com/i/bto/20081010/53918926_7a653f190d.jpg

Ствар је у томе да је петељка увек исте величине, без обзира на масу јабуке.

Када је реч о женском бодибилдингу, то је када од жене хоћеш да се претвориш у мушкарца без курца. То је много секси мушкарцима који желе мушког партнера са вагином.
    https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/t1/p403x403/1901417_407495692719627_2053830874_n.jpg

Наравно, постоје и мишљења супротна мом затуцаном и ограниченом схватању, која тврде да од ове активности ипак има неке користи:
    https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/t1/1509300_409079899227873_31686692_n.jpg

ПС. Извињавам се свима који се билдују, ја сам само ћата, не дижем ништа теже од оловке (или сам жгољав или дебео). А оловка је убојитија од мача. Посебно када се некоме набије у око, врат или имеђу ребара (ко зна добро да убоде, мож` и срце да погоди).

9. Petar Pan Pezo$
    U koji posao bi ulozio 10 000e?

Уписао бих још један факс. Две дипломе вреде више од једне. Знање не може да се изгуби, а 10.000 јевреја нестану док кажеш ``Хитлер``.
    А неко рече да ко има лову треба да купије обвезнице старе девизне штедње. Питај неког брокера.

10. Milos-88
    Ih pa to je bar lako - moderator.
    Nego sta mislis ti o ovoj raspravi na raznoraznim pitanjima?

Нетачно. Нисам у току са том расправом.

11. Када је реч о женском бодибилдингу, то је када од жене хоћеш да се претвориш у мушкарца без курца. То је много секси мушкарцима који желе мушког партнера са вагином.

Granjka, a šta misliš o muškarcima koji traže ženskog partnera sa kurcem?

12. Ево српске питалице: Пијем крв народу, дерем му кожу са леђа, не радим ништа и примам плату. Ко сам ја?

Neki je kancelarijski posao, ali se ne usudjujem da prognoziram nista detaljnije.

13. Valdemar
    Granjka, a šta misliš o muškarcima koji traže ženskog partnera sa kurcem?

Космополита. Европејац. Либерал. Све најбоље!

14. Granjka, a šta misliš o muškarcima koji traže ženskog partnera sa kurcem?

Meni ne bi smetalo ako je sa Tajlanda i ako ima dobro dupe.

15. Granjanka sta mislis o Cedi Jovanovicu?

16. Granjka, jesi se baco na pedera?

17. Zašto ne otvoriš temu Pitajte Valdemara (da proporučuje ljudima šta čitati i gde to pronaći) i pokažeš svu humanost svoje prirode?

18. ja sam rasan
    Granjanka sta mislis o Cedi Jovanovicu?

Смеђе. Бело. Жуто. Зелено. У складу са оним што прича и ради.

19. kizo
    Granjka, jesi se baco na pedera?

Не. Толерантан сам, иако се не слажем са вашим избором сексуалности.