Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
da li je za stvaranje velikih stvari bitniji haos ili harmonija? mislim, bez imalo haosa nema napretka, a opet bez harmonije nema reda i haosi postaju samo izolovani sigulariteti
Теорија хаоса ваљда каже да хаос не постоји, већ је то само виши облик реда који не можемо да разумемо. Мој мали канцеларијско-пацовски мозак не може да схвати тако високе ствари, јер је у мојој канцеларији јапански ред и хармонија (има и бонсаи дрвце, акваријум са рибицама и они мали перверзни водопади). Не могу да функционишем у нереду и сматрам да у истом пребива сам ђаво. Хаос воле сецикесе, лопови, курвари, дилетанти, коцкари, хазардери и уметници (они посебно, али њих једино разумем и подржавам њихов хаос). Бог воли хармонију, Грањка је следбеник хармоније. Додуше, некад направим хаос, чисто да не буде досадно.
Granjka koji žanr muzike preferiraš?
Takođe bi me zanimalo da li si proficijentan u sviranju nekog muzičkog instrumentna i ako jesi, kojeg?
EDIT: Cijenim da bi bilo lijepo da sa nama podjeliš i svoje viđenje o vječitoj borbi između arhanđela teheranskih - turbofolkera i sužnjeva demonskih - metalika. Šta preferiraš od to dvoje (ako odgovor na neko od ta dva pitanja nije odgovor na prvo pitanje iz ovog posta) i zašto?
Грањка, све си ми лепо одговорио, али ово
Нема везе с везом. Стаљин умро '53. Можда си мислио на '48. '68 биле студентске демонстрације.
koja ti je omiljena zivotinja?
koliko imas kila?
У праву си Владе, лупио сам за све паре - није `68, него период од `47 до `56 (период Имформбироа).
Извињавам се на грешци, посебно студентима :)
koja ti je omiljena zivotinja?
Пас, наравно. Кавкаски овчар или шарпланинац. Све што се храни лопатом.
http://kavkazac-otavice.com/images/8948.jpg
koliko imas kila?
82. Ако вага не лаже (а надам се да лаже).
TO Granjka!
Granjka, jesi se razmnozio?
Granjka, jesi se razmnozio?
Још увек не.
Granjka koji žanr muzike preferiraš?
Takođe bi me zanimalo da li si proficijentan u sviranju nekog muzičkog instrumentna i ako jesi, kojeg?
EDIT: Cijenim da bi bilo lijepo da sa nama podjeliš i svoje viđenje o vječitoj borbi između arhanđela teheranskih - turbofolkera i sužnjeva demonskih - metalika. Šta preferiraš od to dvoje (ako odgovor na neko od ta dva pitanja nije odgovor na prvo pitanje iz ovog posta) i zašto?
Р`н`р највише. Не свирам ништа (неки се не би сложили, али мислим на музички иснтрумент).
Едит: У Србији преовлађује ТУРКОфолк, а има и Турбофолка, само много мање, готово занемариво. Слушам металике, турко фолк не подносим чак ни у микрограмским количинама. А што се тиче турбо фолка, могу да слушам Цецу (први милф заборава нема!)
Сукоб је пре свега језички. Приметићеш да туркотурбофолк слушају особе које не познају енглески или неки страни језик и као много готиве српски. А металике слушају побуњеници који су мало гадљиви на ћирилицу (фигуративно) и све ћириличарско. Фолекри су сељаци, а металике су господа. Фолкери готиве цркву, а металике гробља. У суштини - клиначки сукоб око музичког укуса.
Био сам на једном мото скупу прошле године где су се окупили бајкери који возе чопере (то су рокери и металике) и одмах поред њих бајкери који возе зујалице (спортске моторчине) који цепају само фолк музику. За дивно чудо није било никакве туче. Музике су се мешале, као и пића, дроге и телесне течности, али није било међумузичке мржње и насиља. Ето сјајног примера како могу и националисти и хипстер педери да живе заједно и да се толеришу.
Burek, samo sa mesom ili ?
Stereotip.
Jel to google kao svoj logo danas upotrebio dan državnosti Srbije, ili se to samo tako kod nas vidi? Ovo ozbiljno pitam..šta oni imaju s nama...
samo na .rs.
Evo kod mene u Birmingemu.
http://imageshack.com/a/img203/7381/gb7f.jpg
Fala na odgovoru. Zahvaliću se Granjki, iako mi ništa nije ni rekao.
http://x.vukajlija.com/var/uploads/avatars/201007/24559/medium_zurka.jpg
svidja mi se jako ova zurka
kako da upadnem na ovakve zurke?
кои дегенерик, невјерица.