Prijava

Drage vukajlijašice i vukajlijaši,

svjedoci ste toga da živimo u vremenu u kojem je vrlo teško ostvariti čak i nadasve prosječne snove a da ne pričamo o onim malo krupnijim.
U istoj epohi balkanskog društva u kojoj mi bitišemo bitiše i jedan, sada već odrastao čovjek koji i dalje pokušava ostvariti svoje mnogobrojne snove iz djetinjstva a to su u prvom redu plata od 1000 eura, seks sa 50 bičarki i telefon od 500 eura.
Život tog čovjeka nije nikako mazio. Smatra se kako je od bombardovanja pa na ovamo isti proveo u podrumu svoje kuće pritom ne znajući da je posljednja agresorska letjelica napustila vazdušni prostor njegove svete zemlje još prije skoro 15 godina (prim. aut: osim ako ne računamo onaj jedan što su srušili jelte)

Taj čovjek je na ovom sajtu registrovan pod nadimkom thilmo i dane provodi u objektivnim procjenama kvaliteta sadržaja prijeđašnjeg i analiziranju ličnosti ostalih registrovanih korisnika.

Od vas ne tražim da uplatite novac kako bi ostvarili njegove snove. Ne, to tražim od gazde ako ova akcija zaživi a ima sve uslove za to.

Preporučujem da u sljedeća 2-3 dana svi objavljujemo što bolje defke/postere/reakcije i u što većoj količini i da ih šerujemo i lajkujemo po svim društvenim mrežama kako bi povećali posjećenost sajta koliko toliko a gazda tih 10 eura više od reklame da prebaci thilmu na neki račun koji će on otvoritu u narednih par dana.
Ako zaradimo 10 eura za 3 dana (a radimo to jednom mjesečno), tilmo će do kraja godine imati 110 eura što će mu omogućiti da se opremi za prvu misiju u vanjski svijet još od '99-te.

Zanima me koliko vas je zainteresovano za ovakvu akciju?

inb4 Žao mi je pazla
inb4 Glupa tema
inb4 Pazl je pička