AKCIJA: Objavi za Thilma

1. Drage vukajlijašice i vukajlijaši,

svjedoci ste toga da živimo u vremenu u kojem je vrlo teško ostvariti čak i nadasve prosječne snove a da ne pričamo o onim malo krupnijim.
    U istoj epohi balkanskog društva u kojoj mi bitišemo bitiše i jedan, sada već odrastao čovjek koji i dalje pokušava ostvariti svoje mnogobrojne snove iz djetinjstva a to su u prvom redu plata od 1000 eura, seks sa 50 bičarki i telefon od 500 eura.
    Život tog čovjeka nije nikako mazio. Smatra se kako je od bombardovanja pa na ovamo isti proveo u podrumu svoje kuće pritom ne znajući da je posljednja agresorska letjelica napustila vazdušni prostor njegove svete zemlje još prije skoro 15 godina (prim. aut: osim ako ne računamo onaj jedan što su srušili jelte)

Taj čovjek je na ovom sajtu registrovan pod nadimkom thilmo i dane provodi u objektivnim procjenama kvaliteta sadržaja prijeđašnjeg i analiziranju ličnosti ostalih registrovanih korisnika.

Od vas ne tražim da uplatite novac kako bi ostvarili njegove snove. Ne, to tražim od gazde ako ova akcija zaživi a ima sve uslove za to.

Preporučujem da u sljedeća 2-3 dana svi objavljujemo što bolje defke/postere/reakcije i u što većoj količini i da ih šerujemo i lajkujemo po svim društvenim mrežama kako bi povećali posjećenost sajta koliko toliko a gazda tih 10 eura više od reklame da prebaci thilmu na neki račun koji će on otvoritu u narednih par dana.
    Ako zaradimo 10 eura za 3 dana (a radimo to jednom mjesečno), tilmo će do kraja godine imati 110 eura što će mu omogućiti da se opremi za prvu misiju u vanjski svijet još od '99-te.

Zanima me koliko vas je zainteresovano za ovakvu akciju?

inb4 Žao mi je pazla
    inb4 Glupa tema
    inb4 Pazl je pička

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.