Rugobe Vukajlije
  • M

Ovo je kontratema one Slike Vukajlijaša.Dosadiše s njihovim simetričnim, njegovanim bejbiguza licima. Koje fizičke nedostatke imate? Šta biste promijenili na vama?
    Ja imam kriv nos, koža lica i kosa mi se brzo maste, i imam neki problem sa znojnim žlezdama, više mi se dlanovi znoje nego pazduh.

Da čujem vas ljepotani.

• krupovrbaski zmaj

i ja imam kriv slomljen nos.

• JAS

Ja nemam slomljen nos al su mi govorili da tako izgleda.

• torazulu

Oziljaka puna gl00va, oziljci nisu prolazni... Kad se osisam na celavo kao zemlja sa kontinentima. Kao i svakom desnjaku vise puta su mi pocepane arkade sa leve strane i to je formiralo solidno scar tissue. Ovcje boginje koje su mi deca donela u 33 godini su mi ostavile oziljak kalibra 22 na celu, zubi su krpljeni sto puta. Skracen mi je srednji prst na levoj ruci kad sam bio jakuza i ostala mi mina od grafitne olovke u kolenu kad sam uhvatio jednu Maju za dupe u osnovnoj. Tako da pored toga sto sam tup ko reza, izgledam kao slupani android. Srecom sam se mlad ozenio, inace nista.

• Pepe González

Rugoba sam ali imam ono nešto i u svojoj sam nekoj priči, to je najvažnije ljudi kažu.

• Radijacija

Mršav sam u pičku materinu.
    Ostalo ništa.

• Johnny Kurajber

Prevelika glava. Imam i ja dosta ožiljaka, neki na licu, neki na glavi, deblji sam jedno 10-15 kila nego što bi trebao biti, ruke su mi mnogo duže nego što bi trebale da budu.

• В

ja sam mojoj kevi lep, meni dosta.

• Tuccini

Asimetričan nos, 10 kila viška :-(

U stvari :\(

• Pepe González

Konte, ni ona ti sajber bradica ne čuči nešto, doduše žemske vole te zajebancije ;-)

• александаркг

Kako dobra tema!
    Ja sam se nagojio kao prasac i sve otišlo u stomačinu.
    Uz to imam i crno ispod noktiju i nikako ne znam kako to da regulišem. I jedno jaje manje od drugog.
    Olanikova izjava: "ne kupam se toliko da mi se na'vataju tarzančići na potpazušnim dlakama". Haha, car.

• Марко 

Ја бих себи урадио генералну.

• TheWaveRider

Hahaha, kompleksaši! Ja sam savršen!

Radmilo, levi testis je nešto veći, teži i niže postavljen u odnosu na desni...

• Natnat

Ova tema će ići bez fotografija?
    Šteta

• александаркг

'AJDE?
    Ne znam, kod mene je desni, valjda što sam dešnjak.
    Još jedna stvar: imam tanke obrve pa svi misle da ih čupam i da sam peder. Mislim greše što se čupanja tiče.

• Бохор

Rajderu, rođeni, zamisli kako bi se razumeo u muda da ih imaš tek :)

• Radoje Cincar

sve još miriše na šuk!

• Bruce

hihihi, ne napadajte dečka, gledao na slici pa zaboravio da okrene sliku u ogledalu :)

meni je lakše da ne počinjem, imam ožiljak koji počinje u korenu kose, ide preko čela i desnog oka niz ceo desni obraz, nos mi je pomeren pola cm u stranu, izlomljen višestruko i toliko deformisan da ne mogu da ronim jer mi je jedna nozdrva crnačka, a druga začepljena koštanom masom, na levom palcu imam ožiljak u obliku ptičje glave, imam veštačke zube i prosedu kosu, preterano se znojim i noge mi konstantno smrde osim leti kad ne nosim čarape

nemam pojma zašto me žena još uvek voli, da sam na njenom mestu šutnuo bi me bez okretanja :)

• Leprikon

превелик главић, па ми славиша личи на печурку. иначе сам савршен