Rugobe Vukajlije

1. bolje da ne pocinjem! zato sam i ovde, jer sam bar anoniman pa mogu da izgledam kako hocu

2. Boxore, za tebe sam Tito! ;-)

btw, evo:
    http://www.dodaj.rs/f/l/LG/34yQu2ML/dsc0290.jpg
    Nadam se da se vidi

3. Malo su mi se začudili sad u kancelariji, ali jeste levi jebote!

4. Imam par bubuljica po obrazima, mada prolazi to sad, bilo je mnogo gore. Brijem jednom nedeljno ono malo tifusarskih dlačica što mi poraste po vilici i mlečne brčiće.

5. Nemoj sad da okačim svoju sličicu .....

6. razdvojeni kečevi+toliko ogromno čelo da su me cijelo djetinjstvo zezali da avioni misle da je pista za sletanje kad ga vide odozgo.

7. to znaci da si inteligentna ako imas veliku celenku

meni, na primer treba bar 20cm da bi se osecao kao covek...1.65m 80kg....ne postujem ni sam sebe, a kamoli drugi da me postuju

8. Razbijena prednja dva zuba kečevi, očajno zakrpljena moram popravljati sad kad skupim pare.
    Ožiljak od 15 centi na ruci
    Ožiljak od 20 centi na butini
    bar jedno 15 kila viška
    slomljen nos al se ne vidi mnogo.
    slomljeni mali i domali prst na obe ruke, izgledaju tragično krivo :D

9. hhahah vidra čelo ko petrovo selo

10. Ožiljci na obe obrve, na bradi, po telu par, razbiven zub i ličim na mandovčinu znači i čak su me neke ribe kaširale jer su mislile da sam ganci. A iovako sam ružan, jedino što imam opaku močugu. A i ona je kriva ulevo.

A i nisam preterano inteligentan tako da je to to.

11. Kriv nos i stalno sam ćelav.... Nisam privlačan jbg.

EDIT: I ožiljak na glavi.

12. Ožiljak iznad usne, jedan ispod usne, razbijena gornja usna, ožiljak na glavi, vel`ki nos, stomak na prodaju, a ručice i nogice ko da sam iz bijafre pobjegla.

13. NEMAM JEDNO PLUĆNO KRILO OPAAAAAAA

14. Ih bre, Brus, zar meni ne veruješ... :-)

Inače, ja sam stvarno prezadovoljan. Nemam nekih većih fizičkih 'mana'.
    Spajaju mi se obrve, al to redovno čupam, nemam puno bubuljica. Sad sam se dosta nagojio, tipa imam 8okg, al imam i visinu od 18o, al imam malo viška na donjem stomačiću...
    Imam i odvojene kečeve što kaže Vidra jer sam lokio palac (tako sam ja zvao sisanje palca) do 7 godine...ali ni taj razmak nije Bog zna koliki, već 1mm...

15. Nash Bridges
    hhahah vidra čelo ko petrovo selo

HAHAHAHAHHAHA

16. Ja sam lepši od ČMarka, samo što to ne smem da priznam ovde :/

17. Ja imam problema sa zubima i znojim se kad sam nervozan. I imam neke oziljke po ledjima.

18. Цокула
    NEMAM JEDNO PLUĆNO KRILO OPAAAAAAA

Ja nemam dio, krpili me ko gumu od bicikla! Opaaaaaaaa!

19. Ova tema će ići bez fotografija?
    Šteta

+1

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.