Срање у БиХ

1. Ja mislim da je to krenulo normalnim revolucionarnim tokom a nacionalisti viđeli dobru priliku da se ubače, znaju da je narod najlakše popalit na NAZIonalističku priču.

Upravo to. Jesu bili radnički, mirni protesti, a onda su krenuli sa nacionalnim sranjima i eskaliralo je u to da svako malo čitaš da je jedan od zahtjeva ukidanje kantona i entiteta.

2. Укидање Републике Српске. Ствар је јасна. Већ дуго Алијини свети ратници говоре како РС кочи напредак Педерације. Ако се укине РС као геноцидна творевина, онда ће све одлуке лепо доносити Бошњанци, а на штету Срба. Срби у РС ако су луди, глупи или дрогирани, нека им то допусте.

3. Ma kakvi, sve je ovo da se ukine Republika Srpska.
    Kakve veze ima RS sa kucom Hamdije Lipovace, njegovim hotelom, zgradom centrale HDZ i SDA, zgradom opcine i suda Tuzle, zgradom kantonalnih vlada Sarajeva, Zenice, Tuzle, Mostara, Bihaca, zgradom opcine Centar. Predsjednisto je tu nastradalo ni krivo ni dužno samo zato sto se nalazi 20 metara od kantonalne vlade i ono se može smatrati kao kolateralnom štetom koja je nastala u naletu demostranata i zato što se nisu svi uzeli laptope iz kantonalne vlade.

Care ne shvatam kako nisi primjetio da sam bio ironican... Imam rodjake i u Tuzli, Sarajevu i Zavidovicima, tako da sam dobro obavjesten :)

4. А шта ће бити ако муџахедини одлуче да укину РС?

5. Al pazite situacije kako se zloupotrebljava ovo. Juce murija imala planiranu akciju za neke dilere i to se znalo prije ovih protesta i obavljena na podrucju Ilidje(koji ne znaju geografiju, udaljena nekih 7-8 km od mjesta dogadjaja). Nasli 12 kg spida i odma su okrenuli da je ds bio djeljen medju demonstrantima i da su ona rusenja radili naspidirani. Majku im njihovu demagošku

6. Ионако је код нас велика незапосленост, сви седе по кафићима, сваком по једна пушка па да се занимамо, а и нисмо одавно.

7. haahahahah jebote, oni govore kako su protesti smisljeni da se otcijepi RS, i mi da se ukine. Balkan brate ludilo

8. А шта ће бити ако муџахедини одлуче да укину РС?

Kurac stari, RS mogu samo ukinuti Srbi, kao i što dozvolu za otcjepljenje mogu dati samo Hrvati i Bošnjaci

9. I da, ajde Granjka objasni, kako zamisljas taj dogadjaj, odnosno proces ukidanja Republike Srpske? Bas me zanima sta to ustvari znaci, kako bi to islo?

10. Kurac stari, RS mogu samo ukinuti Srbi, kao i što dozvolu za otcjepljenje mogu dati samo Hrvati i Bošnjaci

Bas kao sto je Srbija dala dozvolu da se Kosovo osamostali.

11. Спалити целу босну и санџак, и аупичкуматерину више

12. Овако како је Међедић рекао - ко те пита?
    Бошњанци већ дужи низ година упиру прстима у РС као фактор дестабилизације (што она и јесте за Рахметли Бошњу и Хашашовину, будући да мисле да у РС паре расту на дрвећу), јер тако најлакше правдају своје економско стање. Свима је јасно да је Дејтон труба - Бошњанци третирају све Србе као геноцидаше и дивљаке, јер се боје да изгубе пола земље. Са друге стране, Срби не желе да живе у условима које намећу из Педерације. Што би?
    Логично је одатле да се Дејтон укине и да БиХ буде унитарна, једнообразна држава без ентитета, па да могу на миру Србе да прекрсте у Босанце, језик да им избаце из школа и заведу ``босански``, да хапсе ``ратне злочинце``, да постављају споменике ``жртвама геноцида`` и да прикривају сопствене злочине.
    Наравно, за то све се лепо припремио терен приказивањем Срба Убосни као геноцидаша, дивљака, примитиваца, манијака, масовних силоватеља, па ако и крену да се буне, да се маше сликама из Сребренице. Ко би им одолео?

13. Kako, Granjka, kojim načinom? Ratom? Da li misliš da bi to u Srbiji, koja je garant Dejtona, usput, izazvalo određeno udaljavanje od Zapada i priklon Rusiji? Misliš da je nekome sad u Evropi i Americi u interesu da napravi sranje na Balkanu u korist Rusije?

14. Па ратом, него како другачије? Изазвали би међуетничке сукобе и прогласили их последицом постојања ентитета, као пропалог пројекта. Онда би тражили од тате и маме из Њујорка и Брисела да се укину ентитети и крај приче.
    Србија гарант Дејтона?! Боље да је гарант Мадагаскар. Више би се трудио око истог. Србија би као држава, стајала по страни, као пувањак и чекала да се разиђе дим. Као 2004. на Косову и Метохији.
    Није ово у корист Русије. Ово је корак више ка нападу на Русију. Тек су Руси у проблему, јер своју државу уопште не схватају озбиљно. Толика земља, а тако јадна... туга.

15. Izgleda da će sutra biti velike frke u Bijeljini.

16. Ništa bez zapaljene zgrade. Federacija do sada ima 13 zapaljenih.

17. Ma jok bolan, to je neuk narod, ne zna za šta vrijediti protestirati, izađe na protest s jednom idejom a s drugom se vrati kući. I šta kurac Rusija i Amerka, pa i Evropska Unja, ni oni ti ne daju ništa đaba neg te tjeraju da sam sebi stvoriš bolje uslove za život pa tek onda moreš s njima. Ukratko: đaba ti raji pričaš da ne valja tako kad su oni navikli tako cjeli život. Vaspitanje mu ne da da živi bolje.

18. Све то разумем, него дај неког из РС који зна ситуацију на терену да каже право - хоће ли се Срби у РС држати даље од тих срања или ће се вандализам прелити и тамо?

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.