Срање у БиХ

1. Ma kakvi, sve je ovo da se ukine Republika Srpska. Cuj narod nema ljeba da jede pa protestuje, bas se sad sjetili da su gladni, u ovom kljucnom trenutku, pred same izbore (za po godine)! Ma sve su to strane sluzbe organizovale, imaju svog covjeka iz Otpora koji dize bune i po Egiptu, Tunisu, Ukrajini a sad dosao i u BiH. Srecom pa smo ga mi prozreli.

2. Stvorili su takav aparat da oligarsi isisavaju novac iz naroda i da nema nacina da se to promjeni, nije bitno ko je na vlasti svi kradu, a glavna im je prica Bosnjaci hoce ukinuti RS, Srbi hoce odcjepljenje i vec 20 godina tako, a uopšte ih nije briga za obicnim narodom. Zar je nekom bitno ko je na vlasti, a ima dvoje djece i ne radi i nema nade da ce u skorijoj buducnosti se zaposliti?
    99% ljudi iz mog okruzenje govori nije bitno ko je na vlasti sve dok ne krade i dok zapošljava.
    Najbolji primjer iz Mostara, hrvatski i bošnjački vatrogsci se dogovorili da rade pod jednom ustanovom i da nece da imaju dva vatrogasna društva ali politika im ne da, tj. glavešine. Juce su "malo zakasnili" sa gašenjem njihovih zgrada.
    Juce je polata poruka vlastima da ne mogu više ovako i da nisi nedodirljivi i da glad i nezaposlenost ne gleda kako se ko zove.

3. Ко се посро?

4. Ja mislim da treba ukinuti Bosnu a onda i ostatak bivše Jugoslavije.

5. Ma kakvi, sve je ovo da se ukine Republika Srpska.

Kakve veze ima RS sa kucom Hamdije Lipovace, njegovim hotelom, zgradom centrale HDZ i SDA, zgradom opcine i suda Tuzle, zgradom kantonalnih vlada Sarajeva, Zenice, Tuzle, Mostara, Bihaca, zgradom opcine Centar. Predsjednisto je tu nastradalo ni krivo ni dužno samo zato sto se nalazi 20 metara od kantonalne vlade i ono se može smatrati kao kolateralnom štetom koja je nastala u naletu demostranata i zato što se nisu svi uzeli laptope iz kantonalne vlade.

6. daj Bože da i nas zakači... al nismo mi te sreće...

7. https://www.facebook.com/boljabijeljina?ref=ts&fref=ts
    A možda i zakači... Najavljuju...
    Strašno mi je samo što djeci guraju neke natpise i onda to šire po fejsbuku.

8. Шта ли је са Чемпијем :(((

9. http://i.imgur.com/lc1xkgL.jpg
    Jasno se vidi koji je cilj ovih protesta...
    Ma jok i ne žele da ukinu RS.

10. Koji je cilj međedice ?

11. tužno je što neki nasjedaju na dodikovu spiku
    brate...

12. Jebote, jel iko od vas gledao prenose juče ili čitao objave "protestanata" na fb-u i bih ratne zastave na sve strane?

13. Jebem ti sunce oni likov u tuzli juče zapalili pola grada, pa danas sklanjaju, pa jebem vam majku niste svadbu pravili pa kao da se skloni poslije fešte

14. Ja mislim da je to krenulo normalnim revolucionarnim tokom a nacionalisti viđeli dobru priliku da se ubače, znaju da je narod najlakše popalit na NAZIonalističku priču. Znam zato što ste isti kurac ka mi, Srbi, samo pričate kako postoji jedna vrsta bureka.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.