Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Paz da neće, raspiše tender, kupi fabiu za 35000 maraka, plati je 4000, sebi će razdijeliti 30000, 1000 će nestati kod ko zna koga i eto, narod opet nek lupa kad je glup.
Čitao sam da su Franjo i Sloba imali dogovor da podele Bosnu, svako je znao šta je njegovo, ali nisu znali šta će sa muslimanskim delom, ni jedan ni drugi nije hteo da ga uzme, suviše problema u najavi. Pa im se više isplatio rat :)
Ne može. Nisam ni ja bežao kad je kod mene bio rat. Mrš. Pušku u ruke. Ako nisi punoletan, onda nosi pisma od štaba do štaba, ili budi Boško Buha ili Milka Bosnić.
Znam dobar burek da pravim.
http://bosniangenocide.files.wordpress.com/2012/03/vojislav-seselj.jpg
Čitao sam da su Franjo i Sloba imali dogovor da podele Bosnu, svako je znao šta je njegovo, ali nisu znali šta će sa muslimanskim delom, ni jedan ni drugi nije hteo da ga uzme, suviše problema u najavi. Pa im se više isplatio rat :)
Jeste, jeste, i ja sam čitao da su imali zajednički račun u banci u Austriji, glasio je na ime Slobodan Franjo - Franjo Slobodan
Maskice padaju
http://www.bhstring.net/tuzlauslikama/tuzlarije/txtindexhrr.php?teka=www.index.hr/vijesti/clanak/manifest-nova-bosna-i-hercegovina-procitajte-zahtjeve-grupe-udar-i-revolt/726493.aspx
i ovo je biser
demokratija sa minareta lolo
A ja sve mislio da đeci treba omogućit normalno djetinjstvo, školovanje, uslove za život, učit ih moralu a ono ispada da im je dovoljno vjeronauka. :)
A ovo si u pravu, samo što i jedni i drugi rade to. A kod nas imaš četiri različite frakcije što rade to, Srbe, muslimane, Albance i Crnogorce.
A sa kojom se frakcijom najvise isplati igrati, koja se najlakse leveluje, i kakve su im moci i specijalke?
Pretpostavljam su albanci najlaksi za pocetnike, mogu da spawnuju veliki broj jeftinih jedinica za kratko vreme i uz veliki priliv kredita od prodaje narkotika?
Znam i ja. Nego žena i ja tražimo jednog onako submisivnog, pa ako bi možda trpeo da budeš zaključan u podrumu i na lancu većinu vremena, hranjen ostacima ručka, a ostatak vremena maltretiran i mučen, javi se.
Svi oni. Evo čekaćemo sledeće izbore da vidimo što će bit, znam samo da se ova sadšnja garnitura neće bez zveka odreć vlasti, jer im svima ne gine zatvor ako izgube.
Dobro, bukvalisto, to je.
:0
Eh da umijem tako sebe pametovat ka što umijem drugima...
I na kraju, koga vidiš kao alternativu? Ultraljevičara Lekića sa proevropskim stavovima koji iza sebe drži ultradesničare da bi imao biračko tijelo ili možda "pozitivce" od kojih iskreno jedino cijenim onog Abazovića iako jedva priča naški.
Mislim u CG nemamo baš nikakvu alternativu. Ima dobrih pojedinaca u opoziciji ali kao stranke su ili dijabole ili rade potajno za DPS.
Meni je sve ovo tužno. Jebem ti, pa isti smo narod, isti mentalitet, istim jezikom govorimo, a koljemo se oko gluposti, a jebe nas ko stigne, a i treba kad smo kreteni. Nisam Yu nostalgičan, al činjenica. Kad bismo malo gledali šta nam je bolje, ne bismo toliko gledali u Rusiju i Nemačku i Tursku i Ameriku, već jedni u druge.
Da li ja mogu uopste da pitam zasto se to zove "sranje u BiH" kad im se nista bolje nije moglo dogoditi?
Ne pratim previše crnogorsku politiku ali od toga što vidim nijedni mi ne djeluju kao prihvatljiva alternativa. Imaš opoziciju a imaš i manje stranke koje se šlepaju ili jednima ili s drugima. I tako 20 i kusur godina, ona primaju jake plate, boli ih kurac a narod ispašta kad su ovce. Odo da gledam seriju, možda i izdrkam, nemam što lupat glavu oko stoke.
Valdemare, dobro sprovedena privatizacija može biti daleko bolja od bilo kojeg centralističkog sistema. Na taj način se lakše prate poslovi jer ne mora država da se zanima internim problemimam u fabrikama već samo dobija račune i onda je država čak sama sebi dovoljna. Ima sve uslove za samodovoljnost pa samim tim i neutralnost.
Opet jebi ga, domaći političari preferiraju da uvale ključne fabrike tajkunima koje u njihovim zemljama očima ne mogu viđeti ali dobro, zato su državljani Crne Gore ljudi poput Depardjea, Šinavatre pa čak i Džaje.
Ovi radnici iz Tuzle su dolazili svakog utorka, al niko ih nije jebo ni 2%. Sada u utorak im se prikljucili gradjani i policija pocela da baca suzavce na njih. To je stvorilo bijes kod naroda i u srijedu su vec poceli da kamenjaju zgradu. Juce su je i zapalili.
Upravo to, ovo nije sranje ovo je nešto najbolje sto se moglo desiti
Odgledajte ovo i sve ce vam biti jasno
https://www.youtube.com/watch?v=PkTX5qG-4S0