Срање у БиХ

1. http://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%93%D0%BE%D0%BB%D0%B5%D0%BC

Голем је биће без душе, без способности изражавања, али направљено тако да разуме наредбе.

Ako su Srbi nebeski narod, onda su Crnogorci mitološka bića, ka Golemi.

2. A sa kojom se frakcijom najvise isplati igrati, koja se najlakse leveluje, i kakve su im moci i specijalke?

Crnogorci:
    - lak pristup vezama
    - mogućnost sjedenja na dvije stolice
    - +5 on razgovor za posao checks

Srbi:
    - korištenje resursa matice srpske
    - mogućnost da prodaš glas na izborima za džak brašna i elektronsku dopunu
    - +5 on završavanje fakulteta u Srbiji check

Muslimani:
    - manja šansa da budeš napadnut (libtard fazon)
    - šverc preko granice sa Srbijancima
    - +5 on moljakanje NVO sektora check

Albanci muslimani:
    - manja šansa da budeš krivično gonjen za maltretiranje svoje katoličke braće
    - mogućnost šverca preko albanske granice
    - +5 on prijetnja smrću checks

Albanci katolici:
    - rodiš se bogat, imaš zlatan prsten na ruci, pošten si čoek i završio si fakultet u Americi ali...
    - ...Albanci muslimani koriste tvoju infrastrukturu i pored državnih institucija podliježeš i plemenskim zakonima koji su stari ka grčka
    - +5 on visoko obrazovanje u Americi checks

3. Po ovome što sam rekao najbolje je igrati sa Crnogorcima jer su allaround najjači, tj. niti su nijesu previše ranjivi a imaju solidan napad.
    Srbi i Albanci katolici su slabi na početku ali kasnije mogu da ojačaju opasno, mada je to rijetko.
    Muslimani muslimani i Albanci muslimani imaju dobru odbranu i solidan napad u početku ali bez dobrih itema ne mogu da se nose sa većinom ako se drugi dobro nabudže

4. Po ovome što sam rekao najbolje je igrati sa Crnogorcima jer su allaround najjači, tj. niti su nijesu previše ranjivi a imaju solidan napad.

Ja sam igrao samo Civilizaciju, pa za Srbe mogu reći da nemaju neke resurse ni trgovačke skilove, imaju neki veći potencijal za gradnju kasarni, kulturno se ne šire baš mnogo, imaju priličan potencijal da im pobunjen grad i teritorija pređe susednom igraču, minus na korupciju, minus na diplomatiju, ali imaju opet uvećanu mogućnost za menjanje sistema vladavine, posle revolucije produktiviti ode u nebo, pa onda misteriozno padne, plus na moral borbenih jedinica i ubrzano unapređenje istih, zagađenje okoline minus... Sve u svemu, ne bih uzeo da igram sa Srbima. Uvek uzmem Švabe, jbg, s njima uvek najlakše pokoriš svet.

5. Hm, dobra analiza.

S tim da bih ja ipak dodao da blizina odgvarajuceg verskog objekta razlicito deluje na podizanje morala jedinica pri napadu, dzamija daje u zavisnosti od razglasa od +1 do +2 muslimanima, ali zato daje +3 do +4 na blind rage svima koji nisu muslimani. Katolicka crkva daje konkretne bonuse na health i regeneraciju mane za malu sumu kredita, a Pravoslavna uzima deset puta vise kredita, uz sansu 1/100 da ce ti protivnika sprziti grom ili progutati zemlja pri svakom trecem bacanju.

E sad heroji.

6. a Pravoslavna uzima deset puta vise kredita, uz sansu 1/100 da ce ti protivnika sprziti grom ili progutati zemlja pri svakom trecem bacanju.

AHAHAHAHA pravoslavlje FTW!

7. Malo šege:

Prodavac mozgova predstavlja mušteriji mozgove.
    "Vidiš ovaj veliki, sav izboran, to ti je mozak jednog akademika, 2000 eura. Ovaj malo manji, isto tako izboran, on ti je 1500 eura, čovek imao fakultet."
    Mušterija videla jedan mali mozak skroz gladak, pa upita: "Pošto je ovaj?"
    "Uh, to ti je bosanski, on ti je 10 000 eura."
    "Što je toliko skup" - upita mušterija.
    "Prvo treba uhvatiti bosanca, drugo treba mu otvoriti glavu i treće nema u svakoj" - reče mu prodavac

8. http://www.onlinepeticija.com/forum/52543
    Peticija za ukidanje kantona u federaciji, a prvi komentar i ukidanje Republike Srpske.

Mogli su biti manje providni...

9. nek pocne vise taj picvajz,da se sadzgaju ti mudzosi vise,a i bice manje ljudi na isputu,manje cu da cekam.

10. http://www.kontrapress.com/clanak.php?rub=Politika&url=Stranke-i-mediji-BiH-ujedinjeni-protiv-demonstranata&fb_action_ids=10201744209474303&fb_action_types=og.recommends&fb_source=other_multiline&action_object_map=650827508296803&action_type_map=%22og.recommends%22&action_ref_map=[]

Evo jedan zanimljiv tekst o čitavoj ovoj jebadi i mislim da koliko god da je fino krenulo ovo sada je otišlo u kurac totalni i realno dok god nas ovako lože i prave majmunima oko tih nacionalističkih govana ne zaslužujemo ništa drugo nego da pomremo od gladi.
    Džaba meni neka imaginarna Republika Srpska kada mi je gore nego u jebenoj Ruandi što bi neko pametan ovde rekao. Da bar hoće da krene koljaža pa da bježim u Švecku :D

11. Realno, u bix je uvek sranje.

12. Nash sranje je i kod vas , sranje je bilo gdje na balkanu i bilo bi fino da tog sranja nestane preko noći ali sve je ovo manje više bajka.

13. I u cijeloj BiH ima da se kupi samo jedna vrsta bureka, ma bježi...

14. one koje znam da su iz bosne,tacnije iz rs su relativno normalni.oni koji su iz tog balijskog dela su teska zatucana stoka(bez sarajeva).mada,ima glavatih ljudi i ovih i onih.ja sam bio fasciniran glavom moje klegincie sa prve godine.bosanka iz picke materine,ogromna glava i jos se dere dok prica.

15. Читам бошњачке вести и сајтове. Свима је јасно да се ту Срби третирају као стока, геноцидаши и елемент дестабилизације. Нема мира док Срби не нестану или не постану Босанци. Тако мисле ратнохушкачи, који можда јесу мањина, али мањина је увек довољна за шлог и срчани удар. Бошњаци би морали да се реше те своје балисјко-муџахединске багре како би живели нормално са својим грађанима који нису расположени за потурчивање и исламизацију.

16. Znam bar za istočnu Bosnu, zakopavanje konzerviranog oružja u selima posle rata je nešto kao narodna tradicija. Ima toga još tamo. Aj daj bože da ne krene da se iskopava.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.