Срање у БиХ

1. Vidi ti ovo: "Smrt nacionalizmu". Pa, jebote, izgleda da ljudi ne znaju razliku između nacionalizma (patriotizma) i šovinizma. Šta fali Šveđanima što su nacionalisti ili Islanđanima? Jesmo glupi k'o kurac, kada se ložimo na sve ovo. Da l' bi građani Federacije BiH organizovali skup podrške nama za bilo šta? Malo morgen bi organizovali.

2. Ja molpre klikuo na neki link, ono reklama za "Word of tanks"... "Pucaj u neprijateljski tenk"
    Kako Google Ad Sense radi posao pa to je cudo.

3. Pa, jebote, izgleda da ljudi ne znaju razliku između nacionalizma (patriotizma) i šovinizma.

Е управо је то проблем код многих Срба...

4. Nacionalizam nije isto što i patriotizam, to je najveća zabluda kojom nacionalisti pokušavaju da opravdaju svoj reakcionarni diskurs. S obzirom da je ovo Vukajlija, i da ljudi ovde vole da citiraju komičare kao vrhunske naučne izvore, ne bih dalje dužio i prepustiću reč Dagu Stenhoupu:
    http://www.youtube.com/watch?v=QsPDT5qHtZ4

5. OĆEMO RADNIČKE PROSVJEDE!!!!!! NEVEZANO ZA FEDERACIJU!!!1

6. Da l' bi građani Federacije BiH organizovali skup podrške nama za bilo šta? Malo morgen bi organizovali.

Nemoj tako! Dobrice su oni. Mice male, Mirsadice ;)))
    Evo kako je sarajevski magazin Dani podržao Srbiju pod NATO bombama
    http://www.dodaj.rs/f/3T/Zz/4SnnCPAf/dani.png

7. OĆEMO RADNIČKE PROSVJEDE!!!!!

PROSVJEDE!!!!!

Oćemo prevodioca!!!!

8. Овај Власинард одабере рендом тему, дође, напише неко срање, оде.

9. e kakva smo palanka i srbija i federacija i republika srpska; prvo, naravno da će socijalne pobune uvek privlačiti reakcionarne organizacije bilo balijske bilo troprstaške i da će pokušati da preuzmu protest kako bi svoje svrhe ostvarili. sramota za balije. međutim, podjednaki su balvani i ovi iz RS što tripuju da to na njih ne utiče i to je kao protest u federaciji - reakcionarno odgovaranje na reakcionarno, samo pokazuje koja malograđanština i duhovna trulež živi tamo (mislim i na balije i na ove druge i na ove treće), umesto da se i mi vodimo time ovde, ali ne, bitnije su tufahija i polumesec i krstača i česnica od hleba i crkavice. e pa pomrite od gladi besposleni i jedni i drugi, i treba da vas jašu i dodik i balijski dodik i vučić i kurac moj

10. A onaj američki kursadžija gore bi trebalo da je smešan?

11. Јуниор Немо` да си таки! У праву је Власуљар. Немој бити никада примитивни националиста. Буди родољуб. Национализам је родољубље помешано са ксенофобијом и шовинизмом. Нема потребе за тим. Гледај како се понашају у Европи - примају богате Русе, лоповчине, наркомане и дилере, а бедне, прљаве и зле Роме протерују у Србију, Румунију и Бугарску. То је бре космополитизам. Немац неће куповати производ на коме не пише Made in Hitlerland. Американци неће купити канадско. Али о томе ћуте. Што рече Недам Чачак - национализам је као курац - сви га имају, али га не показују.
    Која је омиљена бајка у Бошњи и Хехецеговини ових дана? Три прасета. Мислите зашто.

12. Сви су ``изми`` - дебилизми.

13. Granjka vidi se da nikad nisi mrdnuo iz Srbije i da imas stereotipe o zapadnjacima ko 14-togodisnjak

14. Аутобус Прихватам све што си написао као истину ако ми одговориш на ово просто, глупо питање - како то да ти дивни, љубазни и хумани западњаци примају једно лоповско ђубре као што је Борис Березовски (цикн`о у међувремену), а протерују хиљаде гладних, несрећних бескућника ромске националне мањине?

15. VLASULJARU OKAČIO SI AMERIČKOG KURSADŽIJU I MISLIŠ DA SI MLOGO PAMETAN?

16. Ne, on to samo omalovažava učesnike na temi.

17. http://img59.imageshack.us/img59/6597/0bosnjehrvati.gif
    Kada bi se otcijepila RS i hrvati (crveno) ostao bi isprdak od drzave. Mislim da bi bila manja i od Vatikana.

18. Ne, on to samo omalovažava učesnike na temi.

Simpatičan je mali, kod njega mi se najviše sviđa to što je muška verzija Vendi, ili kako bi on rekao- koherentno smo indisporentni da dokučimo da smo mizerni kondilom na lepruoznoj atmosferi univerzuma kao perpetuum mobile.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.