Срање у БиХ

1. Nego... Khm.

TREBAL KAKVE TAKTICKE OPREME, cizama, pancira, rukavica, fantomki i ostalo sto valja za celodnevne aktivnosti, a ne zahteva posebne dozvole za prebaciti preko? U ponudi su svi brojevi kao i posebni krojevi za zene. Demonstracija izdrzljivosti proizvoda, posebno cizama. Basnoslovni popust. Za vece kolicine dovozimo. Normalno ponuda se odnosi samo na RS.

Ostali se mogu javiti mom bratu Al Torazulahiju u Sarajevu. Poselamite ga i kazite da sam vas ja poslao, da ako vas pocasti.

EDIT:
    Sad vidoh da se ove cizme prave u Turskoj. Dokurca. E, al ostala oprema je Grcka!!! Pravoslavlje FTW!!!

2. Trebaju meni i čizme i pancir, hoću da trčim po šumama u tome, treba mi za dril.

3. Koliko je fantomka?

4. jeste da treba da se narod ujedini u borbi za zajedničke ciljeve al malo u kurcu!
    Tako su nas srbe zajebali još u doba SHS pa smo trpeli i jeli tuđa govna i ponižavanja i odricali se svih svojih načela i običaja više od pola veka da bi na kraju ispali koljači i genocidni manijaci dok su ostali gledali svoja posla.

Zajebi me tih sranja ako će da viču da su svi jednaki i divni al samo kad srbi treba nečeg da se odreknu. Veđ viđeno više puta tokom istorije.
    Da na Božić treba da protestujemo i tako i postupimo, ostatak ujedinjene mase bi to pozdravio u duhu jednakosti između ljudi al teško da bi taj isti procenat mase prihvatoo prijateljski ponuđen sendvič sa svinjetinom.

Još ova govna što daju protest podrške... Uuufuf! Najviše smrdi sopstveno govno!
    Bež dalje od SFRJ! Jednom je narod nagužen od strane manjeg plemena i nikad više.

5. Ja onomad u Srbiji kupio fantomku, 200 dinara.

6. Fantomka 1500 din, ako si izbosne - 10% 1350.

Skocimis, pvt.

7. Nash Bridges Које лудило од коментара... Плакање...
    Јуче сам плакао на коментар Скочимиша:
    No, radi se upravo obrnuto, ekstremni islamisti grade džamiju na svakih 15 metara iako niko ne ide u njih, odvrnu ezan dokraja i onda se rugaju i podsmijavaju, provociraju i slično. E zbog takvih u suštini ne volim muslimane. No, to nije moja briga, to je muslimanski ološ i trebaju muslimani da ga se rješavaju, ne ja. Ja samo ne dam to rade na mojoj zemlji. Zato sam zakopao mrtvo krme.

http://vukajlija.com/forum/teme/59887-sranje-u-bih?strana=19#post_2687802

Генијални сте! Само рокајте по сред мете! Метите!

8. Granjka, upravo taj nacionalistički diskurs (pomešan sa neobaveštenošću, klišeima i "kafanskom logikom") u kome plivaš ti ne omogućava da druga društva sagledaš kao skupinu različitih individua sa različitim stavovima. Ne postoji idealna homogena grupa Francuza, Nemaca, Amerikanaca koji svi isto razmišljaju i delaju. Dominantna politika jedne države ne mora nužno da odražava i stav svih njenih građana. Između ostalog, zato je nacionalizam opasan. Homogenizuje i infrahumanizuje Druge.
    Ti koji deportuju Rome iz Francuske su upravo desničarski nastrojeni nacionalisti čija ideologija buja po Evropi poslednjih godina. (I naravno da je bilo osuđujućih reakcija s druge strane.) Ali čak i takvi nakardni kakvi jesu, njihovi desničari ne mogu da se porede sa desničarski nastrojenim nacionalistima u Srbiji, iz dva razloga:
    a) žive u ekonomski bogatoj i uređenoj zemlji;
    b) nisu imali skorašnju istoriju ratova i genocida.

Oduvek mi se sviđala misao Srđe Popovića: "Nacionalizam kod nas nije isto što i nacionalizam u Francuskoj. Nacionalizam kod nas je proizveo… da ne opisujem, znamo svi šta je proizveo. Prema tome, možete govoriti, kao što Francuzi piju za ručak vino, 'mi smo alkoholičari, mi ne smemo ni kap vina da pijemo'."

9. Oduvek mi se sviđala misao Srđe Popovića: "Nacionalizam kod nas nije isto što i nacionalizam u Francuskoj. Nacionalizam kod nas je proizveo… da ne opisujem, znamo svi šta je proizveo. Prema tome, možete govoriti, kao što Francuzi piju za ručak vino, 'mi smo alkoholičari, mi ne smemo ni kap vina da pijemo'."

klasično autošovinističko sranje

10. klasično autošovinističko sranje

Klasično nacionalističko sranje.

Taj termin "autošovinizam" je izmišljen kao odgovor kada nemaš pravi argument. To je kao kad neki Jevreji cionisti (poput Alana Deršovica) optužuju Normana Finkelstajna i slične da su "samomrzeći Jevreji" zato što kritikuju politiku države Izrael. Školski primer ad hominema.

11. Шта, ја сад не могу да будем прави националиста зато што сам Србин? Па то је дискриминација. ):

12. Драги Пасуљару, твој ``Венди`` менталитет (што неко рече пар редова раније) покушава да звучи образовано и у томе не успева. Хвала на неуспелој психоанализи кољача, националисте и геноцидаша Грањке, али превише се заносиш.
    Учи школе, са оволико лупетања и демагогије имаш екстра шансу да зајашеш народ и пијеш му крв, продајеш муда уместо бубрега и маглу уместо леба.

``Ne postoji idealna homogena grupa Francuza, Nemaca, Amerikanaca koji svi isto razmišljaju i delaju.``
    Ја мислим да грешиш, Пасуљко. По репрезентацијама ових земаља, сасвим је јасно да су то потпуно етнички и расно чисте земље, хомогене и сложне у наступу и размишљању. (Схваташ ваљда да је то у шали речено...)

Valsinarb90 - Vendinarb90 za predCednika!

13. Granjka, ubuduće se ne upuštaj u rasprave ako postoji šansa da ti neko uruši ego; onda pribegavaš vređanju i ad hominemu, a to smara. Očigledno da je veoma lako da ti neko poljulja samopouzdanje, jer si prečesto činjenički netačan i živiš u alternativnoj realnosti koju si za sebe iskonstruisao. Pri tome nisi u stanju čak ni da poštuješ kontekst i pravila sopstvenog sveta koji si stvorio u svojoj glavi.

14. Vendinarb90 Јој, теби рингишпил не треба, у глави имаш цео забавни парк. Јесте, пољуљао си ми... самопоуздање.
    Но, мени је индикативно како ти успеваш сваку свињарију из Европе лепо да оправдаш, са све неким хомосексуалним терминима, док сваку грешку Србије приказујеш тако аналитично, терминолошки оштро и са генерализујућим тоном. Имаш ли ментални капацитет да тим истим својим квази моралним лењиром измериш и свињарије ЕУ?
    Пример су Роми. Хајде да те чујем, одглуми морал и непристрасност, макар једном и животу.

15. O ne, Branislava opet nije popila lek za sizofreniju i ublazavanje tegoba prouzrokovanih PMS-om. Mada je cudno otkud trandzi PMS. Mora da je i to nrsto psihicki.

16. Isprazna kvazintelektualna retorika kojom probaš, dakako neuspešno, da nas impresioniraš ostaje nemoćna pred jasnim činjenicama

Oduvek mi se sviđala misao Srđe Popovića: "Nacionalizam kod nas nije isto što i nacionalizam u Francuskoj.

Ovo je klasična šovinistička misao kojom se tvrdi da postoje dobri i loši nacionalizmi.
    (Bila bi šovinistička i da se tvrdi da je srpski nacionalizam košer a da satanizuje francuski.)

Da drkaš na takvo sranje od misli nekog Francuza rekao bih ti da je ta izjava šovinistička. Kako je S. Popović Srbin, njegovo izjava je autošovinistička.
    Prosto ko pasulj. Ok, ko pomfrit!

17. Васлинар делује овог пута прилично смирено. Ко зна каквом медитирању се посветио док је био у илегали.

18. Meni se čini da je ovo napumpano medijski pa onda narod stvarno pomisli da se nešto veliko dešava pa onda izadju i oni napolje i onda opet dodavanje gasa pomoću medija i tako eskalira dok ne pukne balon.

Pošto sam iz RS da i ja kažem nešto za dnevnik:
    Svaka čast zelenim u federaciji. Treba da ruše ono govno od sistema sa kantonalnim vladama, gornjim donjim domovima i ostalim glomaznim državnim strukturama koje sve i da rade svoj posao ne bi bilo delotvorno a kamoli ovako kad kradu ko da im za leka treba.

Ali, za razliku od federacije, Srpska je dosta drugačija "država", sa drugačijim uredjenjem. Nije glomazna i koliko toliko funkcioniše. Jes da je korupcija na zavidnom nivou, ali je to standardno na ovim prostorima i teško da će neko izaći na proteste zbog toga. Pre svega jer 95% posto gradjana to prihvata zdravo za gotovo i svako će ti reći "I ja bi krao da sam na njihovom mestu".
    I plus što nema neke opcije sve i da skineš Dodika sa vlasti. Da mi dodje Bosić madjija ili onaj nesretni Ivanić.. Pusti Dodika, on je barem postao jeben igrač. Ovi miševi ne bi mogli ni da kontrolišu kradju.
    Svako svoju muku muči, niko pivu da naruči.

19. Vibrator je kupila Branislava 100%.

20. Ко је све гуглао инфрахјуманајзејшн?

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.