Срање у БиХ

1. Daj Valsinarbov tumblr.

Ne bi bilo lepo. Prema tebi. Znaš, transfer. Može samo fejsbuk, krekovan profil da se svi postovi vide. Šaljem ti na PVT.

2. Koji mi je poslednji status, Valdemare?

3. Džonatan Kurajber

Stevane nije to u pitanju. Ti si ogorcen bio zbog toga sto sam dolazio na ciganjsku temu koju si otvorio, a nisi znao ni zbog cega sam dolazio. To datira odavno. A mogao si normalan PVT da posaljes i sve bi bilo razjasnjeno jer nisam provalio odmah da te toliko smara. Na kraju kada smo na cetu dogovorili jedno, brzo si prekrsio dogovor kog sam se ja drzao.

Надовезао сам се на Власербнаров коментар, јер ми је ишло на курац то пљување по Тарзанији и истовремено одушевљавање дефиницијом која је у том истом "тарзанија" духу (који пут, јбт). То што ти мислиш да негативан коментар на дефиницију мора бити мотивисан задњим намерама, односно да зависи од тога ко је аутор, то само говори о твом начину оцењивања и да слабо подносиш критику. Преболи већ једном.

А да ми смета дивљање по теми, то не кријем и написао сам милион пута. Најчешће није имало никаквог утицаја, болео вас курац. Шта је требало, да шаљем пвт сваком неиживљеној досади која бане? Ма како да не бих. Знате за нормално понашање само кад неко запрети виртуелном шибом.

А што се тиче договора са чета, прекршио сам га, јер си дошао опет да се мајмунишеш, па сам те само подсетио на то какав си карактер. Ако сматраш да ти то даје право да наставиш да се бламираш пратећи ме по сајту, изволи слободно, нећу покушавати да те убедим у супротно.

4. ... Па се ви и следећи пут зајебавајте са катастром.

5. Koji mi je poslednji status, Valdemare?

Pa ovaj koji sam citirao, što me pitaš kad se lepo vidi?

6. Канда је Валдемара мало погодило то што га Валсрбин не готиви.

7. Nemoj na PVT, celt sve to čita.

8. Срета-Штета А шта мислиш како је иначе дошло до шизофреније у тој особи?

9. Канда је Валдемара мало погодило то што га Валсрбин не готиви.

Pa koga ne bi? I bio je tako oštar prema meni, kao da je decidiran u prilično oštrom animozitetu prema meni.

10. Nemoj na PVT, celt sve to čita.

Dobro, poslaću ti na FB.

11. Kontam da je ovaj branislav toilki narcis da će oženiti svoj poster u prirodnoj veličini. Možda čak i duplo veći.

12. E ako se iko moze sjetiti o cemu je tema bila, bez da pogleda u naslov, evo glava. Ono nesto o Olimpijadi u Sociju?

13. Svaka tema kad Valsinarb uđe na nju postaje tema o Valsinarbu. Potreba da se privuče pažnja? Nipošto. Nego, zanimljiva mi jedna njegova definicija, slobodno pročitajte, odlična je.
    http://vukajlija.com/vokabular-genija/324207

14. Јесте о Олимпијади, али не у Сочију, него о прослави тридесете годишњице од зимских олимпијских игара у Сарајеву.

15. Ova Vlasina zna pet opasnih riječi i tajna rukovanja svih toplih bratstava na Balkanu. To mu ja priznajem...

16. Занимљива ти једна његова дефиницијa?
    Ја имам све његове коментаре истетовиране на подлактици.

17. Занимљива ти једна његова дефиницијa?
    Ја имам све његове коментаре истетовиране на подлактици.

25 posto, pošto ih ima četiri ukupno. Ali pročitaj je.

18. ja imam sve njegove postove istetovirane na lijevoj plećki

19. Ali pročitaj je.

Јесам. Знам на шта мислиш. Грешиш.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.