Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Kada si mene cuo da pljujem po Srbiji? I da govorim da su narod i vlast u Srbiji isti i u sprezi? Ne jedi govna kad imas hljeba i ne izvrci moje rijeci. Ako si se pogubio u raspravi i ostao bez argumenata nisam ti ja kriv.
Sta, ne smije se kritikovati ono sto ne valja, odmah se proglasava za narodnog izdajnika? Pricas nesto o komunjarama a imas istu pricu ko i oni.
Kakav bi ljubavni trougao bio Valdemar, Vlasuljar i Granjkar.
Haha..Sad sam se setio sto je Dzoni ovako ogorcen na Branislava, ovaj mu se pre nekog vremena vrlo efektno posrao na definiciju.
А ја подржао и сад иде за мном по читавом форуму, прати ме ко куче.
Грањка, ово није истина, расправљали су се њих двојица доста пута.
Peskiricu (ne Stevanija i Branislava) samo ti mozes to nepovezano skakanje samom sebi u stomak nazvati pokenjavanjem i jos plus misliti da neko moze biti ogorcen zbog tako neceg trivijalnog.
Nisam do sada imao neki sukob sa tobom, jer od par pedercica koji su jos ostali da obitavaju na ovom sajtu i masovno trpe ponizavanja koja zasluzuju, ti ipak delujes najmanje inteligentno i zanimljivo pa verovatno covek ne moze toliko ni da te primeti. Cini mi se da si jednom ovako nesto takodje pederski dobacio, ali bilo je glupo pa nisam zapamtio sta.
Valdemar, Granjka i Valsinarb sigurno sad sede u kafanu za istim stolom i svaki sa svojim laptopom i crkavaju od smijeha kako smo popaljivi.
Valsinarbe, kako volim tvoj diskurs, oštren u vremenu odsustva. Drago mi je što si našao vremena da pročitaš lektiru preko raspusta. Radili ste Konstantinovića?
Naravno, ti gajiš eksplicitna verovanja o svetu. Ili bacaš u oči prašinu frazom "implicitna verovanja"? Postoje li eksplicitna verovanja? Možda se to zove "ubeđenja"? Ali ajde, ja sam nerazuman divljak, pa imam "implicitna" verovanja, koja su mi se tako nakupila, bez nekog preteranog učešća mog rasuđivanja i promišljanja. Sa druge strane, ti si Hegel i imaš razrađen filozofski sistem, da.
Što se tiče mojih nekoliko knjiga, verujem da ću morati da umrem u ovom trenutku, a ti da nastaviš da čitaš punom parom da bi stigao do tih mojih nekoliko za nekih dvadesetak godina.
Što se tiče moje prihvaćenosti, ili makar tolerisanosti, postoji mogućnost da je ona posledica moje osrednjosti i statusa seoskog uče, ali postoji mogućnost da ovaj sajt nije samo isteravanje pravde i dokazivanja na forumu, već ima i nekih definicija, postera, možda ličnih poznanstava, mrvice socijalnog takta, a dokazivanje ljudima da su primitivni i neobrazovani idioti da ostavimo na stranu. Svoju inteligenciju neću mešati u to, pošto je irelevantna, jer i osrednji ćata može biti veoma inteligentan.
Divim ti se još kako si na osnovu malo mog teksta uspeo da zagrebeš ispod moje površine, nisam verovao da je to uopšte moguće sa tako malo materijala. Hvala ti na uvidu sa strane, ali čini mi se da takav uvid više govori o tebi nego o meni. Ali svejedno, hvala što si se potrudio da napraviš ovako iscrpnu analizu.
Stevane nije to u pitanju. Ti si ogorcen bio zbog toga sto sam dolazio na ciganjsku temu koju si otvorio, a nisi znao ni zbog cega sam dolazio. To datira odavno. A mogao si normalan PVT da posaljes i sve bi bilo razjasnjeno jer nisam provalio odmah da te toliko smara. Na kraju kada smo na cetu dogovorili jedno, brzo si prekrsio dogovor kog sam se ja drzao.
ПС. Ето ти Вендислава, крно ти свој вибратор до балчака, а још га није ни обрисао. Ужас. А како је покушао да те изанализира, мислим да је најбоље описао себе.
Hahahah, evo i Granjke o meni. Doduše, nemam pojma o čemu pišeš, Granjka :) Branislav mi jeste prijatelj na Fejsbuku, i pratim ga na Tumblru, ali u toliko stvari se ne slažem sa njim...
Problem sa Valdemarom je što po Forumu fura fazon seoskog uče. Pročitao je neke knjige za života i sada misli da je bolji od većine forumaša (iako on to nikada neće priznati). Mada kada se uzme u obzir da je Prosečnom Vukajlijašu čitanje sportske prognoze vrhunac intelektualne aktivnosti u toku dana, ni ne čudi što u njima Seoski Uča izaziva neku vrstu strahopoštovanja. Ali ne bi Valdemar bio toliko prihvaćen (ili makar tolerisan) od strane zajednice da suštinski nije isti kao dominantna ideologija na ovom forumu.
Valdemar je za mene oličenje palanačkog duha. Kontrolisana drugačijost. Možeš da se razlikuješ, ali ne previše. Ne želimo da previše odskačeš. To se dešava kada malo zagrebeš ispod Valdemarove površine.
http://www.youtube.com/watch?v=n84aKTHOAPM
Na ovome svetu što oni kažu nije istina.
Лимени, обриши се (мислим Вендислава). И један је превише.
Molim?! Ko si ti? Sada sam postao paranoičan.
Sad još Brana da mi napiše: Granjka, obriši se, jedan je previše. Jebote, pa ja sam mutant Granjke i Valsinarba. Odoh da se ubijem.
Не, Валдемаре, немој, ти си један од најбољих људи на овом сајту. Пусти шта ове две будале причају. Веруј ми, немају појма.
Daj Valsinarbov tumblr.
Izdrži, Valdemare, svi te podržavaju, a pljuni na ovu dvojicu, jer su oličenje vrlo negativnih stvari koje se dešavaju oko nas aproprijativno.
Da li neko želi odmjeriti svoju virtuelnu kurčinu sa mnom?
Haha, postao... Bolje pitaj: ko smo mi... Mi smo osrednjost koja vreba, crvi iz gliba intelektualne kolotečine, mi smo Anonimna Palanka!
О јебо вас ћаћа, јел ви ово све читате?