Срање у БиХ

1. Ja ne pljujem po Tarzaniji jer sam sa svima tamo dobar. To je bila zajebancija. Nesto sto ti ne mozes da prepoznas. Sto se tice navijackih tema, stalno sam pre dve godine pisao da prestanete da ulazite na nasu temu jer cu poceti da spemujem vasu na jis gori nacin, glupostima. Zna to Zyclon. Cak je bila neka prica da prijavljujem ko je prelazio da se kazni, al meni bili glupo da prijavljujem.
    Juce sam dosao jer vas je petoro, sestoro dosli kod nas opet da smara.
    Nije ni bitno. Peskir si odvratni i nema potrebe nista dalje da ti pisem osim da si pickica i peskir, jer sa tobom se ne vredi dogovarati kada prekrsis, a nema dva puta tako da se dogovaramo glupi pedercicu.

2. Nisam baš siguran da delimično nisam u pravu.

3. По мени његов аватар говори више него та дефиниција. Ако ме разумеш. Прс' у око.

4. skrenuli ste sa teme. ovde treba da sibamo nacionalnu netrpeljivost, a ne sranjka-limar-valsdrkar price.

republika sumska.

5. Ja pljujem po svemu što je šitčina a ~99,9999% stvari na ovoj planeti su baš to.
    U univerzumu cijelom je vjerovatno 50-50 odnos ali nas je baš usralo, doduše na onaj loš način.

6. Rahmetli babo Atif

skrenuli ste sa teme. ovde treba da sibamo nacionalnu netrpeljivost, a ne sranjka-limar-valsdrkar price.

republika sumska.

ПЕДЕРАЦИЈА!

7. A što ne otvorite posebnu temu da se psihoanalizirate? Jebo vas ja više udupe. Pročitala sam pun kurac strana vašeg preseravanja. Mršćite.

8. BANJALUKA JE KASABA KOJA NIKAD NECE BITI GLAVNI GRAD. I LJUDI TAMO SMRDE.

9. Мислиш, "Питајте Свето Тројство - Владе, Грање и Власе?

10. Само их Вера дели а они се поклаше.

11. Džonatan Kurajber

Ja ne pljujem po Tarzaniji jer sam sa svima tamo dobar. To je bila zajebancija. Nesto sto ti ne mozes da prepoznas.

Гомила људи је почела да пљује по тарзанији, јер су се испримали на ону тему и истовремено се одушевљавали дефиницијом. И добро, пошто је била зајебанција, што ниси то написао као одговор на мој коментар? Него одмах почео са "педерчино, трансвеститу" и сличним причама. Не умеш нормално да прихватиш критику.

jer sa tobom se ne vredi dogovarati kada prekrsis, a nema dva puta tako da se dogovaramo glupi pedercicu.

ХАХАХАХАХ па човече, ти си 5 пута кршио дату реч, шта сад говориш из позиције моралне громаде по том питању? Која лолчина, замераш ми оно што си сам радио 5 пута више, не знаш где бијеш више.

Научи нормално да комуницираш и да се понашаш, схвати да имају људи право да кажу кад им се не допада нека твоја дефиниција, а могао би и да престанеш са тим бламирајућим понашањем, ишчуђују ти се људи.

12. Из БиХ се проширило и на ову тему! Не дај, Селе, то све побановати, превише конвергирају! (и ја вокабулар за трку имам)

BANJALUKA JE KASABA KOJA NIKAD NECE BITI GLAVNI GRAD. I LJUDI TAMO SMRDE.

Уааа!

13. Само их вера дели а они се поклаше.

O naguzim te Vera, što ranije ne ponudi kompromis, nego se ljudi poklaše
    http://www.youtube.com/watch?v=ZnqHcpqznzc

14. A što ne otvorite posebnu temu da se psihoanalizirate? Jebo vas ja više udupe. Pročitala sam pun kurac strana vašeg preseravanja. Mršćite.

Ja sam ovu temu i otvorio i normalno na njoj učestvovao dok nisu upali ova dvojica sa nebulozama. Ne možeš da me teraš sa moje teme. U stvari, boli me uvo, odoh odavde, jebala vas i Bosna i tema. Sad ću da napravim temu za psihoanalizu, ali ostaće prazna, jer je narcisima potrebna publika.

15. Стево и Џони, што не расправите то ваше на певетеу?

16. http://www.youtube.com/watch?v=nNjF2Gm-ppU

Најбоље да је није издоминирао после нумере

17. Ja sam ovu temu i otvorio i normalno na njoj učestvovao dok nisu upali ova dvojica sa nebulozama.

Pa što si onda, koj kurac, imao nastavljati besmislene priče? Jebote, raspravljanje sa Vlasuljarom ti je isto što i mlaćenje prazne slame.

18. Odgovorio sam na njegovo mišljenje o meni, ne vređajući ga, i posle se malo zezajući. A koliko su Crnogorci napravili oftopika, to ništa. Ali u pravu si, više me svrbe prsti da pišem nego što imam šta pametno da napišem.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.