Срање у БиХ

1. sve mi objasni u vezi sa živinicama, i o tome jesu li manje radikalni ovi iz đurđevika, ili iz dubrava ili su pak oni sa spreče manje radikalni kad igraju u slavenu ili kad se zaposle u konjuhu
    jedva čekam da mi otvoriš oči

2. evo malo sam se educirao na netu
    živinice - leglo hipika i suživota
    http://www.youtube.com/watch?v=ZblWsxviqbk

3. Аутобус
    Живинице су једно од нормалнијих мјеста у Федерацији, нису балијски залупани ко многи градови, некако су умјеренији људи, ако те баш занима дискретни.

Jeste, umjereniji su jedino oni iz Bočinje i ona ekipica iz Kalesije.

4. http://www.youtube.com/watch?v=QzHw_-35A3k

REFERENDUM ZA IZDVAJANJE GORNJEG TOKA SPREČE U POSEBAN ENTITET!

5. skojevci...sta je sada ovo?

6. Skojevci su picke vazda bili.

7. AHAHAHHAHAHAHHAHAAHAAAAAA

8. Hhuhuhuhu sabioooo...

9. Director
    evo malo sam se educirao na netu
    živinice - leglo hipika i suživota

Dobro je da si nasao klip iz rata da nesto dokazujes, to ti je fora... Pa tad su i djeca iz mjesovitih brakova bili radikalni... Nije niko rekao da su super, ali makar nisu ko Sarajevo.

10. Gladaj stomacine ovom debilu a kuka kako je gladan i nema hljeba da jede.

11. AHHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA DA LI JE REALNO OVO

12. хахахахаха јебем ти

убједљиво најјачи постер на ову тему

13. директоре морам да ти честитам, ово јебе вишеструко.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.