Prijava

Dečko: Ćao! Cura: Ćao! Moram ti nešto reći. Dečko: Kaži. Cura: Volim te! Dečko: I ja tebe,ali ja imam 16 godina,a ti 13 :$ Cura: log off Dečko je tog dana čuo na vestima kako je jedna mlada cura presekla vene i krvlju na zid napisala "GODINE NISU VAŽNE". Dečko ju je volio i on je takođe svojom krvlju na zid napisao "BILA SI U PRAVU,GODINE NISU VAŽNE"! POSTAVI OVO AKO TI GODINE NISU VAŽNE !!!

ја мислим уво

Dečko: Ćao! Cura: Ćao! Moram ti nešto reći. Dečko: Kaži. Cura: Volim te! Dečko: I ja tebe,ali ja imam 13 godina,a ti 36 :$ Cura: log off Dečko je tog dana čuo na vestima kako je jedna mlada cura presekla vene i krvlju na zid napisala "GODINE NISU VAŽNE". Dečko ju je volio i on je takođe svojom krvlju na zid napisao "BILA SI U PRAVU,GODINE NISU VAŽNE"! POSTAVI OVO AKO TI GODINE NISU VAŽNE !!!

Ksendža je bila silikonjara i ona nije istrunula.
Za 50 godina kada otvore grobnicu proglasiće ju svetiteljkom.

ja mislim da je dopalac na nozi desnoj

ona ni nije ubijena, nego je DB sklonio kad je prestala da im vrsi svrsi...svi tako zavrse ko udje u dil sa drzavom...dok je radila za njih bila je mocna, cim je pocela previse da se kurci oni su je ubili...i onda kao namestili da ju je ubio ljubomorni verenik...iscenirano sve

Inače mislim da su prvo istrulili čmar, pupak, pička i crijeva jer tu najviše bakterija ima

Inače mislim da su prvo istrulili čmar, pupak, pička i crijeva jer tu najviše bakterija ima

Њој је пичка била трула за живота.

brate, zasto kopirate svoje postove sa ceta. ic mi to nije jasno.

ja u naslovu i prvom postu nisam kopirao....
svoje postove hahah

Kad pička smrdi kao riba znači da je prehladila malo.

ладно пребацили у игре

pa delovi ksenije pajcin su za igranje