Za kojeg bi se vukajlijaša potukli?

1. tema je skroz nebitna i sve sam slagao i nedovršio

2. u stvari, skroz nebitna je nebitnija od ove teme, al' kapirate me

3. ja samo popunjavam onaj spisak jer mi glupo da nekog izostavim haahah

4. za zhajka i mogshu, nas trojica protiv nekih bajkera sirovina, ili nemačkih nihilista, a zhajk na kraju umre od srčke i prospemo mu pepeo u more

5. evo i njara sam zaboravio staviti

6. pazl je dao ovaj naslov, uzrujl sam se već sad

7. jer me david onako isprozivao, a potukao bih se za njega realno

8. ol,om,ros,paz,ps,dzel,tros,box,pez,yb,ten,tan,dek,pa,le,ludi cak,kuz,prov

Ko je "le"?

-------------------

E sad, ja bih uletio za bilo kojeg vukajlijaša kojeg zateknem u nekoj frci.
    Prioritetni su mi ovi sa kojima sam svaki dan po kafani, ponekad i u čekaonici i 2-3 ljudi koje sretnem kroz komentare a koji su gotiva realno.

E da ima i par ljudi koji su onako nepoznati većini a znam ih u rijllajfu pa bih mora to ispoštovat jelte.

-------------------

Inače kapiram da bi ombre fino došao ako se ja i sos neđe nađemo pa se pobijemo. Treba to neko da snimi lol.

9. Moderatori
    pre 5 minuta СМарко
    pre 10 minuta Remac
    pre 18 minuta celt
    pre 19 minuta Agilni
    pre 2 sata urrad
    pre 2 sata zyclon
    pre 2 sata Bruce
    pre 4 sata musssashe
    pre 6 sati Trilijan
    pre 11 meseci Kurd

10. Ja bih branio čas' Vukajlijašici spremnoj za nešto više, diskretno i senzalno, godine nisu bitne, ali da nije baš prematora ni premlada, prednost ako je Šokica.

11. Kako da se biješ za urrada kad je on skripta?
    I da, zašto bi se neko tukao za kurda kad on leti, ubija pogledom i diže tenkove u vazduh... rukama!

12. Inače kapiram da bi ombre fino došao ako se ja i sos neđe nađemo pa se pobijemo. Treba to neko da snimi lol.

nabodem prvo jednog pa drugog i tako u krug dok jedan ne padne

13. Za svakog mog brata iz lipe naše koji je na sajtu!!!

14. druga varijanta je, bijemo se ja pezika sime srbin i mylyca (16 dugih godina drugarstva), bijemo neku sirotinju i cigane koje vodi predvodi đura euforija

15. preimenuj temu u ''sa kojim vukajlijašem biste se potukli''. Interesantnije, a i pravilnije.

16. preimenuj sam, šta me cimaš

17. A za kojeg bi vukajlijaša popušili?

18. i za nienu i kboa takodje

19. bi se potuko lolo

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.