Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Vojska Zrbije sutra duđe u Republiku Srpsku ja bih stao na njihovu stranu. Tako i ovi Krajišnici iz Ukraijine, stali uzRusiju.
Ja sam davno cuo neku teoriju u koju inace ne verujem, ali moguce da je tacna. Navodno Rusi su videvsi da ne mogu da pariraju ostatku sveta u pomorskoj nadmoci, batalili tu pricu sveukupno i skoncentrisali se na nuklearne rakete za potapanje velike mase brodova, tipa nosaca aviona sa kompletnom pratnjom. To uopste nije nemoguce, eksperiment na Bikini arhipelagu je dokazao da je to jako prosto jos pedesetih godina. U trecem svetskom ratu pomorski sukobi bi u stvari bili podmornicki sukobi. Normalno, to bi zadesilo i njih, zato nisu ni pravili veliku flotu.
Sad Rusofili fapuju odusevljeno...
Rusi mađije! A roboti neki robokap nešto, smo dogurali do toga?
Ako dizbije taj Treći rat ima da pocrkamo ki pacovi svi kolektivno od radijacije, a oni koji ne pocrkaju od radijaciju odma e oni će pocrkati od ladnoću i žeđ.
A da se zakopamo u rudnike sa 100 vr pičaka na svakog lika? Bugari stop
A neee, OVO ja taj svetski rat gde mi necemo da ucestvujemo, siptare ce da pojede mrak i mi cemo da ispadnemo pametni, pa jebiga nije fora da 27-mi put pusimo kurac. Tako kaze neko prorocanstvo, a mozda sam sanjao, il mi pricao Kiza pijani.
Ili će ovde da padne još jedan majski prevrat pa će opet blajvimo i gutamo musper. Većvidim transparente srbija do sevastopolja i nas i ukrajinaca pun kurac
Имам ја идеју како да владамо светом уз помоћ Руса. Нађемо неког њиховог са натприродним моћима, тамо то има доста. Е онда му пустамо мортал комбат дан ноћ да гледа, и повежемо са машином кроз коју он реализује карактере из мортал комбата у стварност и они слушају нас.
http://static.comicvine.com/uploads/original/11111/111118854/3120672-mortal_kombat_characters_by_66zangief99-d3esh5q.jpg
Америко чувај се.
Даће Бог да се Руси опамете и да коначно покажу зубе. Овамо Косово и Метохија може да се кида од Србије , а с друге стране Украјна несме да се цепа. То пророчанство о 3 рату и нашем враћању на Косово је дао старац Тадеј...
Ja sam čuo da u ratu ljudi ginu bez razloga.
Rusi mađije! A roboti neki robokap nešto, smo dogurali do toga?
Naravno da imaju dronove. Sve vojske imaju dronove, čak i Srbija. Naoružane dronove nekoliko velikih vojski. Naoružane dronove koristi amerika za ubijanje čobana po pakistanu. Posle u vestima prekriže nekog arapa sa FBI liste. Nenoružani dronovi su se koristili još 99, znamo svi gde. Imate jednog u muzeju avijacije na Batajnici. Trenutno mislim da su im Rusi šuknuli sa nenaoružanim dronovima RT ih masovno koristi da širi propagandu. Ostaviću link kasnije. Najviše ulažu Ameri u razvoj dronova. Švabe, klasično učestvuju u pravljenju svakog drona koji se napravi na svetu. Izrael prodaje najviše dronova. Kinezi će nam jednog dana otkriti da su napravili milijarditi naoružani dron veličine trospratnice.
Snimak ruskog drona u novom meksiku. Upozoravaju na nuklearnu kataklizmu u Novom Meksiku.
http://rt.com/usa/hanford-nuclear-tanks-flaw-401/?utm_source=browser&utm_medium=aplication_chrome&utm_campaign=chrome
RUPTLY (isto ruski) iznad Kijeva. A rojters kombijem u plamen. Rus viljuškom. A Švaba rukama.... u usta ga...
http://www.youtube.com/watch?v=VKp67SrSLlM
Која смехотека ови што се ложе да Русија има бољу војну технологију од Амера. У најбпљу руку имају исту, само мањи број. Америка већ 20 година има војни буџет већи од следећих 10 земаља на листи. Само будала може да мисли да немају најбољу војску или да је ово што се види све што имају.
Што се тиче рата, директног мешања Америке неће бити јер се велике сила дркају прокси ратовима, а не директно. Гарант имају неки дил, као у Ираку што су сви добили свој део нафте, и Шел и БП и Газпром...
cace, idi malo na b92, postuj komentare. boli te kurac, pa da
Jebaće im majku Jeljcin!
Чаку сваки пост почиње исто: А јесу смијешни ови што се ложе на ..., а јесу будале ови што мисле оно, најјачи су ови што се ложе на оно... Неможе лик нормално, без омаловажавања да започне реченицу па то ти је.
а
Има Америка јачу војску то је тачно, имају знатно више технике, поготово авијације, што се саме технологије тиче ту су негдје, једни су у нечему напреднији, други у нечем другом.
Амерички буџет је вишеструко већи, али то не значи да се исто толико пута реално више уложи у војску, јер знамо какав је амерички економски систем, све је скупље, обрће се више пара. Руси би вјероватно дупло више урадили са истим средствима, а да не причамо о Кинезима. Уосталом, доста америчких пара за буџет поједе само одржавање огромне војне технике и исплате зарада.
Луди ДеЧак је у праву - амери сигурно имају бољу технологију, да не кажем софистициранију. Више улажу. Руси су почели тек скоро, али зато сеју страх на други начин. Ја се само надам да неће бити рата, јер у тој причи руке трљају само Нацисти (немци), терористи (американци) и светски зликовци (енглези).
gde si granjka majstore
Ne daj Bože da se Kinezi aktiviraju, pa naleti 500 miliona žutaća. Ne bi se oči mogle otvorit' od kineskih radnji
Za Čaka i Granjku, jedna tipična američka čizma. Da ih gazi, dok gledaju u pod i slušaju šta im se kaže.
http://www.militaryuniformsupply.com/files/tan-desert-jungle-flight-line-plus-safety-toe-womens.jpg
Što se tiče sofisticiranosti, evo vam pa vidite sami, gde ima razvoja, a gde je stalo:
http://careers.rohde-schwarz.com.sg/career/start/
ма нема ништа од велике фрке није нико луд. ред је да се русима да украјна, ко што амере нико није диро за југославију, афганистан, ирак, либију, сирију. није нико луд да сад направи светски рат тј. апокалипсу око нечега маргиналног. даће се то русима и да се заврши с тим.