Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
mislim, kako bas sad da ukrajina krene u "rat za evropsku uniju", kad u dosta zemalja clanica poverenje naroda centralizovanoj evropskoj uniji pada.
malo propagande, da vidite sta se dogadja kad ocete kod nekog drugog :)
ne bi me cudilo da se oformi na kraju i neka vrsta snaznije centralizovane "evropske alijanse za mir" (vojske i uprave), od ovoga sto imaju sad, kao odgovor na sranje u ukrajini.
cisto da podsetim:
http://en.wikipedia.org/wiki/Eurocorps
Sta je bilo 1992 i sta mislite, kako su dobili podrsku naroda da oformljavaju jedinstvenu vojsku?
Evropa nema alternativu?
Ne znam sad koliko je ovo verodostojno.
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/t1/1660679_800244923336445_706742414_n.jpg
Ту је то негдје.
ЕДИТ: јес мало сутра, украјински буџет је 16,1 али гривни. 2 милијарде долара
И каква је то глупост да Русија има само 500 000 резервиста, мање него активне војске... Имају три милиона сигурно
Хогаре и Кизо, ко вам је рекао да сам продао Косово? ПОКЛОНИО САМ ГА! Дошо ми Шуптар и питао ме: Brat Srbin, koljiko tražiš za Kosoves? Ja bi da ti mene prepišeš ova zemlja, njive i šuma, sve što dolje ima na moja ime.
Ја му реко: Имаш ти то написмено?
Šuptar: Evo, izvolji, imam.
Ја уз`о печат, хукно на исти, ТРАС! Ево, Аземи, носи, твоје је! Срећно ти било.
Шуптар: A šta sam dužan?
Ја: Ништа, брате, само носи то што даље од мене. Де сам поклонио Босну и Крајину, поклони ћу и Косовес. Учинио би ми услугу када би ове што су побегли у Србију и Београд одвео са собом, али ти ниси златна рибица, већ само бела капица. Путуј, игумане!
Šuptar: Falja, brat, falja! Nećem ti ovo zaboravim.
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!
PA TO JE JOŠ GORE!
A ta tabela, čak i da su podaci tačni, u slučaju Ukarjine ne znači ništa.
Vojska poput države sad, podijeljena.
Kakve su glasine o tome da je Ukrajina bogata uranijumom?
Кизо, па ето један брод им је већ прешао на руску страну, а да не причамо о масовном дезертирању украјинских војника на Криму. И будала зна да Украјина против Русије нема шансе војно, и да се Нато неће директно умијешати у сукоб... Сад, друга је ствар да ли тај рат Русима треба, то би ипак била чиста агресија...
Неко од некуд, па оно богати су рудама, угљем, жељезом, имају ваљда и уранијума али то није довољно ни за њихове електране а камоли за извоз.
ljudi bre, pa ako dodje (a verovatno hoce) do rata tamo, nece to biti ukrajinci protiv rusa, nego ukrajinci sa evropsko-americkim oruzjem protiv ukrajinaca sa ruskim.
nadam se da ce da se opamete pre toga, pa da se razdvoje bez da nasednu - jedni na podbadanje nemaca i EU i drugi na podbadanje rusa, a svi na podbadanje amerikanaca.
Fotografija sa sajta Srbin info, oni su nazvala Putina i Obamu i pitali ih kakvo im je vojno stanje. Negdje sam čitao da SAD ima oko 9 miliona vojnika ukupno a rusi 21 milion. A što se tiče naoružanja tu je SAD možda malo jača, al' opet nije Rusima vjerovat'
Ukarina. hehehehehe
arhimag humora
http://i.imgur.com/ZQIpuNV.gif
Fotografija sa sajta Srbin info, oni su nazvala Putina i Obamu i pitali ih kakvo im je vojno stanje. Negdje sam čitao da SAD ima oko 9 miliona vojnika ukupno a rusi 21 milion. A što se tiče naoružanja tu je SAD možda malo jača, al' opet nije Rusima vjerovat'
MEGA CARE OVAPLOĆENA GEOPOLITIKO
rusi samo jedan nosač avijona? kurac štekaju još peset u nekoj špilji...
Један носач наравно, позната ствар.
A najjače je ovo aktivni vojnici i onda stave 1 325 784
pa jebemu sunce, to je promjenjivo iz minute u minut, neki zaginu neki novi dođu
a oni ovako haha
Искрено, Руси и треба мало да се уозбиље. Па они ватикански педофили и амерички силоватељи чувају сваком смрдљивог фрању, фратра и американца као да је од злата, а тупави Руси (као и Срби) багателишу људске животе, као да вреде чашу вотке. Гледам неке руске војне фимове и они се ваљда стварно ложе на то када иду да погину - као и Срби. Ваљда је то она фора - не могу да живим, али зато могу да умрем. Јебеш то. Руси су пизде велике што су уопште дозволили да се деси било какво срање и у Србији, а камо ли Украјини. И треба тога да буду свесни.
Po ovome bi ih ameri dobili na tehnologiju (mada ko zna, mogu rusi aktiviraju neku zajebanu trep karticu), ali to da rusi imaju ovoliko ljudi sa puškama nema šanse, skupili bi oni mnogo mnogo više.
Ukrajina milion rezervnih vojnika?