Protesti uKrajini

1. jel sad Krim srce Srbije?

2. Ne tražite tu neku dosljednost. Eno Abhazije i Južne Osetije.

3. Ето вам користи од ваше "браће"... А некад ови доле нису смели да писну, као и остали националисти. Али добро, нисте ни заслужили боље од овог сад. Да ваљате, сачували бисте онакву државу.

4. dok zigonka ne aminuje nista nismo odradili.
    al je dobro kada si rusija.ima negde viska tvojih,na nekoj teritoriji-ti je osvojis.ako se to zove osvajanje.dodjes brate.

5. K(r)iM je srce Srbije.

6. gajba piva je moje srce.
    vinjak,spricer,loza...

7. opasan medijski rat

8. Al kad povučeš paralelu sa KiM, stvarno nema mnog smisla sad podržavati Ruse.

9. Nema smisla ništa. Vidiš da ne postoji to "međunarodno pravo". Ja sam i zaboravio šta je to, verujem da ste i vi u Bosni (ili RS, ako neko preferira).

10. Bugari će napasti zguza Ruse.

11. Ko, mi? Idi čovječe! Pa nama su objaslinili da je izlazak iz multietničke složene države sasvim legitiman/nelegitiman i legalan/nelegalan. Sasvim jasno.

12. Ko, mi? Idi čovječe! Pa nama su objaslinili da je izlazak iz multietničke složene države sasvim legitiman/nelegitiman i legalan/nelegalan. Sasvim jasno.

Čekaj, pod multietničkom složenom državom misliš na Jugoslaviju ili BiH?

13. Čekaj, pod multietničkom složenom državom misliš na Jugoslaviju ili BiH?

Da.

14. Politika bi mogla da koristi malo veći font.

15. Politika: orijentisana na mlado čitalaštvo :) Ovi stari čitaju Novosti i Blic.

16. ovaj tekst Kurirov je go muški polni kurac ahahaha

17. Kvota kurca po stranici ispunjena.
    http://www.blic.rs/Vesti/Svet/447134/Pogledajte-Ruski-vojnici-pucaju-ukrajinski-odgovaraju-pesmom

Kolko mi se sere od kopi pejst novinarstva po ovim sajtovima.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.