Protesti uKrajini

1. Не мислим да су бољи. Заборавио си саудијце и израел.

2. Zemlja: Ukrajina
    Partija:
    http://en.wikipedia.org/wiki/Svoboda_(political_party)
    Logo:
    http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/1/12/I%D0%B4%D0%B5%D1%8F_N%D0%B0%D1%86%D1%96%D1%97.svg/65px-I%D0%B4%D0%B5%D1%8F_N%D0%B0%D1%86%D1%96%D1%97.svg.png
    Članovi nove vlade Ukrajine iz ove partije
    http://en.wikipedia.org/wiki/Svoboda_(political_party)#In_government

Interesuje me zašto su ultradesničari u ukrajinskoj vladi prihvatljiviji Zapadu od proruskih poluautoritaraca?

Da li bi to značilo, kad bi PPV okrenuo leđa EU i otišao u zagrljaj matuške Rusije, da bi Zapadu odgovaralo da u Srbiji izbije nešto kao u Ukrajini, pa da radikali, Dveri, Obraz i 1389. uđu u novu, demokratsku vladu? I da se Obrazu da mesto ministra odbrane, potpredsednika vlade i državnog tužioca?

Nešto mi to nikako ne ide u glavu.

3. Preimenuj temu u "Apokalipsa u Ukrajini"

4. ovi megagigadesničari su odgovarajući za nasilne akcije. A njih i ne zanima to puno. Amerima su na primjer problem radikalni islamisti, ali ne smeta im da koriste te iste islamiste kako bi izazivali nestabilnost na Bliskom istoku. Principijelnost nema neko mjesto u politici.

5. Kao teorija zavjere, a ovaj priznao da je to rekao, a potparolka od ove rekla " "Mi ne komentarišemo bilo kakve procurele privatne razgovore"".
    Jeste. Teroija zavjere je u pitanju. Božemesačuvajisakloni.

Ма рекли су они све то исто и Гардијану, разговор јесте аутентичан, него се то "теорија завјере" у наслову односи на то шта је естонски предсједник чуо и рекао овој, као рекао је да је могуће да су мајдановци организовали те снајпере, није рекао да је 100% сигуран.
    У ствари он је само пренио шта је чуо, а ови закључили да то сад за сад остаје теорија док се не докаже супротно.
    Све у свему, покушавају да разводње читаву ту причу и да је доведу на неки рекла-казала ниво, али кад се провали да је Јанукович пуцао одмах сви извјештавају са таквом сигурношћу ко да су га они лично видјели да наређује убиства. Говна.

6. Interesuje me zašto su ultradesničari u ukrajinskoj vladi prihvatljiviji Zapadu od proruskih poluautoritaraca?

Da li bi to značilo, kad bi PPV okrenuo leđa EU i otišao u zagrljaj matuške Rusije, da bi Zapadu odgovaralo da u Srbiji izbije nešto kao u Ukrajini, pa da radikali, Dveri, Obraz i 1389. uđu u novu, demokratsku vladu? I da se Obrazu da mesto ministra odbrane, potpredsednika vlade i državnog tužioca?

Nešto mi to nikako ne ide u glavu.

Стварно чудно да Запад не интересује како ће да живе људи у Србији, већ их само интересује да је власт послушна.

7. Reko je Estonac i da je razgovor autentičan. Uglavnom, kad već možemo poslušati snimak, zašto bi čitali novinarske interpretacije istog.
    http://www.youtube.com/watch?v=ZEgJ0oo3OA8

8. Драгишићу, РТ јесте велики свјетски медиј, али се на западу ваљда рачуна као проруски... Нисам сигуран јер их никад нисам пратио

9. Мени се учинило да домаћи БЛИЦ баш превише сере. И онда сам уградио РТ у гоогле кром. Натера да прочитам баш све вести. Можда би требао престати да вам репостујем вести РТ у вези Украјине. Закрвићу се озбиљно са Грањком и Чаком.

10. Ugradi i CNN, čisto da imaš balans u govnima.

11. Ne smeta meni ni Rusija, ni RT, ni ti Dragišiću, meni smeta jednostranost, slepilo za patnju naroda koji se ništa ne pita i iracionalno opravdavanje imperijalizma jer je nov, za razliku od Zapadnog koji je smorio. To mu dođe kao ovi što su glasali za SNS jer je Tadić smorio. Eto vam sad...

P.S. Da neko ne kaže da sam za Tadića... i on je govno i treba ga streljati.

12. Postoji logika, postoji. Znači, u Drugom svetskom ratu ja ne bih smeo da budem u sastavu Crvene armije i da se borim protiv Hitlera, jer i Hitler i Staljin su govna imperijalistička. Gledajući neonaciste u ukrajinskoj novoj vladi, takva mi je paralela pala na pamet, ne kažem da je potpuna, ali postoje neke logičke veze.

13. Пази сад када спичим ЦНН, а оно ЦНН преноси лепе вести, а БЛИЦ не.
    EDIT:
    Instalirao sam. Nešto sam se naježio. Ko vešala da sam napravio u dvorištu zabavišta.

14. Ма рекли су они све то исто и Гардијану, разговор јесте аутентичан, него се то "теорија завјере" у наслову односи на то шта је естонски предсједник чуо и рекао овој, као рекао је да је могуће да су мајдановци организовали те снајпере, није рекао да је 100% сигуран.
    У ствари он је само пренио шта је чуо, а ови закључили да то сад за сад остаје теорија док се не докаже супротно.
    Све у свему, покушавају да разводње читаву ту причу и да је доведу на неки рекла-казала ниво, али кад се провали да је Јанукович пуцао одмах сви извјештавају са таквом сигурношћу ко да су га они лично видјели да наређује убиства. Говна.

A, to da. Ja ni ne registrovah vijest sve dok naveče nisam vidjela na dnevniku, a inače svako malo po fb-u iskaču novi "dokazi" kako je Janukovič pobio 4803957843768547 hiljada, vjerovatno, beba. Ovo prošlo neprimjećeno.

15. Nego šta da postoje. Ovakve situacije su ko stvorene za ove desničare da izmile na površinu. Ovo je odlično za njih. Ne moraju da se kriju uopšte. Dobili su i neku vrstu pozitivnog publiciteta, jer oni su to koji su stajali na prvoj crti protiv jjudeokomuniste Janukoviča. Ostatak opozicionara nema nikakve kontrole nad njima. mislim, vidi na šta Kijev liči. Siledžije sa bejzbolkama patroliraju ulicama, upadaju gdje hoće. Gadne su to scene.

16. Postoji logika, postoji. Znači, u Drugom svetskom ratu ja ne bih smeo da budem u sastavu Crvene armije i da se borim protiv Hitlera, jer i Hitler i Staljin su govna imperijalistička. Gledajući neonaciste u ukrajinskoj novoj vladi, takva mi je paralela pala na pamet, ne kažem da je potpuna, ali postoje neke logičke veze.

Pazi, treba da se boriš, Hitler je imao agresivniju politiku i ubijao je naokolo, znači mora da se zaustavi. ALI... ALI... to ne znači da je svako ko je protiv njega apsolutno dobar ili da posle pobede ne treba sjebati Staljina.

17. Drugi svjetski rat je pojava svoje vrste. Rat za istrebljenje i goli život.

18. Kao opozicija u Siriji. Parlamentarno tuku minobacačima po raji. Militantne snage opozicije. Fala svima što Srbija nema naoružanu opoziciju.

19. Sirijski pobunjenici su govna, i treba ih pobiti jer su teroristi, ali to ne opravdava Asada, koji nije cvećka, plus je koristio Hezbolah.

20. Aha u drugom svetskom ratu su pocrkali ljudi od gladi širom sveta. Danas da počne svetski rat, mi u Srbiji bi pocrkali od gladi. A krivac bi nam bio Mirko Marjanović, Mišković i još po koji skot koji je rasprodavao državne rezerve žita.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.