Prijava

!!! SPOILERS !!!

Da ne silujemo onu temu, otvoću ovde. Već se sad može reći da je jedna od najoriginalnijih serija snimljenih poslednjih godina. Ozbiljna produkcija, ozbiljni glumci, odlična recepcija kod publike. Možda i najbolja fotografija viđena na televiziji ikad. Mekonahi oplodio. Vudi nije daleko. Mišel Monahan prepička.

Ko je Žuti kralj? Bio sam toliko zaluđen da sam gledao američke zaluđeničke sajtove koji prognoziraju. Uglavnom, većini oči bode lik iz druge ili treće epizode, Džo Teriot, sveštenik u onoj alt crkvi. On mi se nameće kao da je sa one strane, mada ne mora biti baš on Žuti kralj. I onaj kastrirani se čini sumnjiv. Ne znam da li je iko primetio Lestera Frimona iz "Žice" u prvoj epizodi, možda je on umešan?

Не знам шта си писао (нећу да читам због спојлера), али нека сте напокон отворили тему. Газим по форуму недељама ко по минском пољу да не налетим на неки спојлер, пошто само о ТД пишете. Гледао сам само прву епизоду и изгледа да ће бити одлична серија, а сад чекам да се заврши сезона, па да све одгледам.

Dopada mi se serija, al ne svršavam na nju.

Rece mi burazer malopre da je taj zuti kralj uzet iz neke price iz 19-og veka, po kojoj je cak osmisljen i cthulhu svet... tipa ima na vikipediji nesto o tome, The King in yellow

Hm. Nema dovoljno literarnog materijala o represivnim snagama okupiranih američkih država. Obrazovni materijal.

Lester Frimon iz Žice je sveštenik u nekoj crkvi, čini mi se. Nekako i meni čudno da ima samo epizodnu ulogu.
Inače, kad smo već kod Žice, jedan od agenata koji ispituju ovu dvojicu je Brader Mouzon.

Jeste, Dube, videh i ja to odmah. E, nego, prva ili druga epizoda, pojavljuje se neki mudonja iz Zajednice, kako to Ameri kažu, a Koul je u poslednjoj epizodi nagovestio da je tu možda umešana neka haj profajl ličnost, možda je on tu neka uloga, mada bi to delovalo nadrealno.

- Naspavao si se sinoć ?
- Ne spavam. Samo sanjam.

Serija ima predispozicije da bude jedna od najboljih u poslednjih nekoliko godina, samo se nadam da neće da zaseru ili da siluju i vrte jednu istu priču tri sezone. I nadam se da će Mekonahi biti tu i u narednoj sezoni, jer lik sa ovom ulogom jednostavno jebe. A na Mišel Monagan sam ga već 3x izdrkao za jedno veče, koliko mi je trebalo da odgledam svih pet epizoda.

Serija ima predispozicije da bude jedna od najboljih u poslednjih nekoliko godina, samo se nadam da neće da zaseru ili da siluju i vrte jednu istu priču tri sezone. I nadam se da će Mekonahi biti tu i u narednoj sezoni, jer lik sa ovom ulogom jednostavno jebe.

Koliko sam ja skontao svaka sezona će biti o drugim detektivima i drugim slučajevima što je odlično, a mislim da bi usrali ako McConaughey ostane u idućoj sezoni je r ne vjerujem da može da ponovi ovakvu ulogu opet i to bi bilo forsiranje klasično. Jbg ipak je i lik detektiva faca iz Teksasa, ovaj je takođe rođen tamo u stvarnom životu itd itd...
Nadam se da će i odabir narednih glumaca ići tom putanjom da kombinuju ril lajf i glumu u jedno pa da svaka naredna postava jebe.
Čak mi smrdi malo da je Rust žuti kralj kada pogledam njegovo mentalno stanje u seriji jako moguće da ima neke prebačaje da to radi nesvjesno ili šta već.

Daaaa Rast žuti kralj, jeste.

Mene je prva epizoda navela da u startu očekujem nešto drugačiji scenario, pa su me naredne tri epizode razočarale pomalo, da budem iskren. Peta je opet oplodila ali i dalje serija tek treba da me ''kupi'' 100% jednom svrš epizodom, za koju se nadam da je već naredna.

Kao realniji raspelt od ''rust the yellow king'' mi zvuči to da on u stvari možda sam radi na slučaju i lovi žutog kralja još od kad je napustio policiju i možda i zna ko je to.

Манијак
Dopada mi se serija, al ne svršavam na nju.

плусједан

Мислим, добра је и све, али јој је рејтинг на имбд 9.5! Мислим јебених девет и по од 10? Шта курац.

Kad već spominjete Žicu jel provalio neko da Marti u prvoj epizodi kaže onu čuvenu "I m just a humble motherfucker with a big-ass dick".

SERIJA JEBE, BIĆE U TOP 3 SEZONE SI GUR NO.

METJU KRALJ.

bedak što se menjaju glumci, rekao je to kod Džimija Kimela valjda, mada gotivno za tematiku serije

izasla 6 epizoda ove...da kazem serije

Na kolko izlaze? Jebo me pas što sam počeo da gledam pa sad kriziram!

Na nedelju dana. Još dve epizode ostale, nadam se da nećemo morati čekati godinu dana za sledeću sezonu.

Pojavio se i Spiros iz "Žice". Dobra epizoda bila. Dala je odgovore na neka pitanja i konačno seriju dovela u prezent, mada je to bilo očekivano. Nije bilo akcije, ali je bilo više drame. Takođe, verujem da je ova epizoda bila uvod u pakleni finiš.

Ne znam da li je iko primetio, ali sve epizode dosad su imale moćne poslednje scene, što je i bio slučaj u ovoj. Realno, serija je već sada postavila standarde!

Кад се завршава прва сезона?