Prijava

kakite malo.uopste nije losa serija.meni ostalo jos 2 epizode. ne vidim sta vam toliko smeta.drama,triler,misteri.kao i sto pise.mozda ja nesto ne vidim sto vi vidite.

Nisam gledao seriju ali sam video scenu kako jedan detektiv jebe zenu od ovog drugog a to je ovo:

https://youtu.be/VdNEqNSqFeU

drama,triler,misteri.kao i sto pise.mozda ja nesto ne vidim sto vi vidite.

Makneš dramu i misteriju, i na triler dodaš x 2. Pogledaj te dvije epizode što su ti ostale pa nam se onda javi.

javljam se. ;)
rekao bih da valja 7 epizoda i 2/3 osme epizode.usrali su kraj do panja.
ne znam kako da opisem.trebao si da ides samo pravo jos neko vreme i dosao bi do cilja,ali si iz nekog razloga skrenuo levo i krenuo tom putanjom.osma epizoda,posebno njen zavrsetak je super kraj za neku seriju sa nekom drugom tematikom.
treba pogledati seriju da se vidi kako ljudi useru super ideju u poslednjih lapo sata.

Ja stao na 4 epizodi odavno,nesto nemam zelju da zavrsavam posle komentara ovde

Moze li mi neko objasniti koja je poenta one scene kad belac detektiv ode u kafanu i pocne da proziva sa namerom da ga prebiju?

standardna prica u americkim filmovima/serijama.prsne i oce da se siba.to im je najstandardnija scene kada hoce da pokazu da je lik pod stresom ili je skenjan sto su mu sve pobili,oteli i sl.

Moze li mi neko objasniti koja je poenta one scene kad belac detektiv ode u kafanu i pocne da proziva sa namerom da ga prebiju?

Valjda kad je crnac nije htio da potpiše izjavu da je njegova žena prenijela u medije informacije o istrazi, pa su ga onda premjestili na drugo radno mjesto što je značilo kraj iste. To je i razlog što nisu pričali 25 godina.

Previše je hepiendovski odrađena zadnja epizoda, i ne nudi odgovore zašto poput zašto je umrla crnčeva žena (najvjerovatnije je bila prirodna smrt ali eto), ko je ubio oca đece, da li jednooki crnac (i zašto detektiv crnac nije sinu policajcu prijavio da je ovaj saučesnik u ubistvu i kidnapovanju, a ne ostavili ga na slobodi da umre o savjesti lol), a mogli smo bez onih saznanja da je kidnapovana cura oženila baštovana, to su mogli predočit kao informaciju koju je nova istraga zaključila a ne da gledamo memento momenat loše glume sa senilnim likom. Nije toliko problem u ovakvom raspletu, samo je previše uprošćen.

sneak peak četvrte sezone omiljene sapunske opere diljem svijeta

https://i.imgur.com/ge5HuJW.jpg

i ti si mesa pogledao svaku novu sezonu poslije prve kad si mazohista

Jesam, ali to nema veze sa samonipodaštavanjem. Znao sam da će treća sezona biti slabija već do treće epizode, ali da će ovako da se iseru u finalu nisam se nadao. Malo razočarenja u životu nije loša stvar. Učini da se osjetimo živim, ako u nama ima volje za tim. Ako ništa drugo bar još jedna tema za razgovor, ili šalu ako osoba ima ikakve samospoznaje o sebi i svijetu oko sebe. Da nije tako ne bi postojali recimo (osnovno)školski sistemi ocjenjivana gdje jednom djetetu daš jedinicu ili koji kurac su izmislili za pandan iste, da bi mu dali do znanja da mu je vrijednost nula, a drugom peticu. Tako da ja ne idem i serem po svemu, nego samo pokušavam da obnašam vaš sistem, za koji me savršeno zabolje ali mi pričinjava određeno zadovoljstvo kad se uzrujate zbog nečega što i sami zagovarate. Kritikujem starije, njihov rad, što nema veze sa njihovim privatnim ličnostima. Zato i postoji ova tema. Evo izgubih tok misli. Spava mi se. Može usluga? Aj pođi umjesto mene u Minhen. Ja pijem tamno, da znaš da te ne provali. I ne rukuj se s nikim, vjeruj mi. Fino se provedi :)