U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Bohore, koje ti je omiljena kuća?
Javna kuća
Na 3 sprata
Loool, lucidni ste. Brawo!
Lucidnost višespratna je!!!!
Бохор нуб воли гот
Гот смеће
hbo je verovatno najprecenjenija televizija na svetu
to je pokazala i ova serijaa i got
https://youtu.be/3NItT8vlq3I
to je pokazala i ova serijaa i got
Osim sto zaostaješ u sportu vidim da ti ni televizija nešto ne ide. Probaj sa nečim jednostavnijim...disanje recimo i tako te elementarne stvari.
looool
Od televijzije koja se plaća širom sveta bi trebalo očekivati više od jedne vrhunske sezone po seriji mislim na prvu sezonu gota i ove serije.
Ajde pošto meni ne ide reci mi neko kultno ostvarenje sa hboa da nisu sopranosi i žica
Ovo sranje od serije gde sezona ima 8 epizoda a 4 su bukvalno smor ne može da se zove dobrom serijom pa sve da je prva sezona bila 10 puta bolja.Got je tek sranje pogotovo od treće sezone
EDIT ovu scenu bi i rts bio blam da pusti i to posle žike šarenice i sina dragana
https://www.youtube.com/watch?v=lsioCjw6130
Pametnom dosta. Skupa produkcija + pirati, nemaš dovoljne pare da napraviš + glumci se pokondire kad postanu popularni.
Odgledah upravo siedmu ep. a nocas je poslednja. PA mater mu jebem nzm sta da mislim
Nekako sporo gradili pricu do 5-6 i sad ce bum bum sta? Mada svidja mi se nije toliko lose, svakako bolja prva, mada i ova je ok bila za pracenje.. Mozda izgleda bolje kad se pogleda sce odjednom
Sutra finale sezone, očekujem od kreatora serije bar jednu djelimično dobru scenu i jednu nerazjašnjenu situaciju na samom kraju!
GoT zbog premnogo likova stvarno pati, jer sigurno za 2/3 glumaca i glumica možeš slobodno reći da su u najboljem slučaju prosek, ako ne i loši. Prva sezona je imala kvalitet jer je Šon Bin klasa za sve glumce u seriji. Inače dobar glumac, koji ne dobija dobre uloge. Za prelaznu ocenu su odglumljeni, po meni, Tirion, Sersei, Tajvin (mnogo markantna lobanja), Bron i Varis, i meni mnogo gotivni Davos. Rob Stark, njegova žena, Smrad, ona drolja od Tajrela, Sansa, Barateon buljaš, Melisandra, Beliš (iako je gotivan lik) i većina su podosta tanki po pitanju glume. Skoro sam čitao da su za sledeću sezonu unajmili Ijana MekŠejna, koji je mnogo jak glumac i ima jedan od najjačih britanskih akcenata i može čuda da napravi.
Elem, što se TD tiče, iako je ova sezona tanja od prve, ipak je serija sasvim dobra i bolja od većine ovog žanra koji ide. Jeste scenario tanji, ali Velkoro je mnogo dobar u ulozi.
Kobjasn od scene!
https://www.youtube.com/watch?v=EL3AuyOfBtI
Meni je ovaj serijal gotivniji. Ni prosli se nije zavrsio cini se kako bi trebalo sve je bilo otvoreno do zadnje epizode i onda su na kraju strpali sve nekako navratnanaos i sasekli i to je to. Zadnja traje 90''
edit GoT sam prestao da gledam posle par epizoda 2gog serijala, msm kad su Dzejmiju osjekli ruku
и мени је готивнија ова сезона
Pa tako je HBO uradio i sa svoje dve najbolje serije. Vole oni tako da te zatrpaju i posle naprave minimalistički kraj, bez megalomanije i hepi enda. U Žici je poenta da je sve ostalo na istom: kriminal i korupcija ostaju, jedni se zamenjuju drugima, idealisti ne pobeđuju. U Sopranovima su malo eksperimentisali, ali se sve završilo očekivano - metak u vugla. U prvoj sezoni TD su te navodili da misliš da će biti neki nenormalan kraj, gde ćeš zinuti, kad se sve svelo na par ljutih lobanja i debelog lika koji jebe svoju sestru. Naravno, ne treba zaboraviti i ogromnu reklamu Camela kroz čitavu sezonu.
Poginu Vudro :/